Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Más is szerelmes a tanárába,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is szerelmes a tanárába, vagy csak én lehetek ennyire szerencsétlen a szerelemben?

Figyelt kérdés
Még sohasem voltam ennyire szerelmes,soha! És erre pont beleszeretek az egyik tanáromba. Nagyon boldoggá tesz ez az érzés,csak vannak itt gondok is. Mi lesz ha elballagok innen,mi lesz velem? Ugye a hasonló korú fiúk fognak majd tetszeni,vagy mindig csak az idősebbek? Tényleg igaz,hogy az ember életében csak egyszer lehet igazán szerelmes? Mert akkor eléggé félem mert én menthetetlenül és mélyen belé szerettem. Kérlek segítsetek! Vagy ha valaki hasonló helyzetben van,az ő hozzászólásának is nagyon örülnék. Előre is köszönöm! :) (lány vagyok)

2015. jan. 11. 11:26
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2015. márc. 15. 18:37
 12/14 anonim válasza:

Tudom, hogy regen volt ez a kerdes, de azert irok.

1. Mi lett a vege?

2. En sem ertettem, hogy hogy lehet valaki tanarba szerelmes, de amikor nemreg beleszerettem egy tanarba, megertettem...

2017. febr. 13. 21:19
 13/14 anonim ***** válasza:
Általában ezekből nem lesz semmi. Csak plátói
2017. febr. 13. 23:23
 14/14 anonim válasza:
Szerintem nem vagytok szerelmesek a tanáraitokba, csak lehet hogy nagyon jó tanár akit nagyon kedveltek mert kedves és jól tanít, ami miatt félre értitek az érzéseiteket. De nem vagyok szakértő. :) Nem akarok ezzel bántani senkit. Csak azért mert én még egyik tanáromba sem voltam soha szerelmes.
2017. jún. 16. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!