Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért vagyok egy rakás szerenc...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok egy rakás szerencsétlenség?

Figyelt kérdés

Volt egy fiú akivel 1 hónapig írtunk, a barátomnak tekintettem, de ő megalázott, így bosszúból hazudtam valamit és már soha többé nem ír. Pont ezt akartam.

Bármilyen kapcsolatot próbálok ki alakítani sosem sikerül semmi. Általános iskolában ki voltam közösítve, hiába próbáltam beilleszkedni. Párkapcsolatra sem úgy kellettem senkinek, gondolom azért mert semmit nem érek. Engem folyton megaláznak a férfiak, úgy bánnak velem ahogy nem kellene, de nem fogok vitatkozni.

Igazából nem tudom miért írtam ki a kérdést, csupán jól esik kiadni magamból a felgyülemlett stresszt.

2024. febr. 4. 04:37
 1/6 anonim ***** válasza:
79%
Mert ezt vonzod be. Az vagy aminek gondolod magadat és mások is annak fognak tartani.
2024. febr. 4. 04:41
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

40 éves, ráadásul ronda nő vagyok. Még egyetlen férfi sem alázott meg és jól működő párkapcsolatban élek. Unokatesóm 25 éves gyönyörű, dekoratív nő. Mindig agresszív férfiakkal jön össze, akik megverik, fojtogatják őt. Volt, hogy rendőrt is kellett híni.

Szóval van abban valami igazság, amit az 1-es írt. Próbálj másképp állni saját magadhoz, legyen tartásod, önbizalmad és az emberek is másként állnak majd hozzád. Hitvány emberek így is léteznek, őket azonnal le kell pattintani és addig keresni, míg nem találsz normálisat.

2024. febr. 4. 07:18
 3/6 anonim ***** válasza:
80%
Jó lenne elmenned egy terapeutához, ha meg akarod oldani a problémát. Ugyanis , ahogy az egyes is mondja, gyerekkorodba beléd nevelték, hogy vagy valamijen te azt elhitted ,innentől kezdve már úgyis viselkedsz, hogy ez folyamatosan meg is történjen veled.Ahhoz, hogy ennek vége legyen folyamatos visszajelzésre van szükséged, hogy hol kell javítani a gondolatmeneteden és a válaszeeakciódon.
2024. febr. 4. 07:25
 4/6 anonim ***** válasza:

nyugi, adj esélyt olyan pasiknak akiknek eddig soha és fogsz találni egy normálisat.

sok sikert!

2024. febr. 4. 08:43
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Mert egy rakás szerencsétlenségnek tartod önmagad. Azt vetíted kifelé másoknak és úgyis viselkedsz.

Gyökerestül át kellene "programozni" az agyadat, hogy szerencsés, szép, ügyes, jó vagy és aztán változna a helyzet. Míg te nem hiszel a saját magadban addig más se fog!

2024. febr. 6. 08:26
 6/6 anonim ***** válasza:

Nyugodj meg,ez még fog változni,fiatal vagy,de saját tapasztalatból mondom,

keresd meg az igazit,és ne add magad oda olyanoknak,akik nem érdemelnek meg.Nekem is el tartott egy darabig,de csak sikerült.És ne utáld magad

ennyire,mert az bizony át süt a viselkedéseden is.

2024. febr. 7. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!