Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Önző lennél, vagy elengednéd?
Elméleti a kérdés!
Tetszik valaki. Pokolian.
Van esélyed nála, a tiéd lehet.
De ha így lesz, egy olyan dologról kell lemondania miattad, amit élete végéig bánni fog, és ami az élete.
Kezdesz vele/vele maradsz, vagy szereted annyira, hogy elengeded/meg se szerzed?
Ez a személy nem tárgy amit megveszek/megszerzek avagy nem. Ő dönti el hogy velem akar lenni avagy nem.
Értelmetlen kérdés.
Nekem volt hasonlo.
Szabad akaratbol mondtam le a vagyamnak annak a formajarol, amit addig akartam. Tobbet ert az, hogy vele megelhetem (igaz, kicsit mashogy), minthogy nelkule eljem meg pont ugy, ahogy akartam. (Kulfoldi elet)
Persze jó végig gondolni ilyen elméleti kérdéseket, vagy konkrét helyzeteket elméletben, de azért ez csak az egyik oldal. Az illetőnek is van beleszólása, amin igen csak sok múlik. Dönthet úgy, hogy feladja a dolgot, mert inkább veled akar lenni, de hidd el, ha tényleg az élete, akkor lehet, hogy nem is kéne elengedned, mert ő engedne el.
Úgyhogy konkrétumokkal még izgibb lenne a kérdés. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!