Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elengednéd a párodat egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elengednéd a párodat egy ellenkező nemű barátjával pár napos utazásra?

Figyelt kérdés

Szerintetek az elfogadható dolog hogy a párotok egy ellenkező nemű barátjával menne el pár napos utazásra?

Ha a ti párotok ilyen tervvel állna életek akkor mit gondolátok?

Vajon ha egy ellenkező nemű barátjával tervez pár napos programot,akkor előbb utóbb megcsalás is lesz belőle?

2021. febr. 27. 22:46
 1/8 anonim ***** válasza:
24%
Simán elengedném. Tudod nálunk nincs gond a bizalommal, sem más alapvető dolgokkal.
2021. febr. 27. 23:13
 2/8 anonim ***** válasza:
67%
Gyerekkoromba kértem meg a szüleimet, hogy engedjenek el valahova. Egy párkapcsolat szerintem nem erről szól...
2021. febr. 27. 23:30
 3/8 anonim ***** válasza:
87%
Én nem vagyok álszent. Bizalom ide vagy oda, nekem nem tetszene, hogy egy ellenkező nemű emberrel menne, ráadásul kettesben.
2021. febr. 27. 23:42
 4/8 anonim ***** válasza:
86%
Nem, de jó ízlésű ember ilyet amúgy se csinál, ma ha munkáról van szó.
2021. febr. 27. 23:46
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Max*
2021. febr. 27. 23:46
 6/8 anonim ***** válasza:
82%
De h is.Ne vicceljünk már.Vagyis természetesen elengedném ,mert nem vagyokaz anyukája,hogybeszabályozzam.Viszont ezzel egyidejűleg el is köszönnék. Nekem is vannak ellenkező nemű barátaim akikkel tartom a kapcsolatot. De nem hoznám kellemetlen helyzetbe a páromat,meg nem igénylem az ilyesmit. Értékelem ha ezt a párom is így gondolja.
2021. febr. 27. 23:52
 7/8 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem ez nem bizalmi kérdés, hanem a mi kapcsolatunkban lévő összefonódásának a kérdése. Ismerek írtó egymásba szerelmes párokat, ők állandóan egymással lógnak, és ha egyikükkel én is lógnék, akkor 1-1 program még összejöhet, de többnapos nem, az más intimitási szinten van.

Magammal kapcsolatban is így élem meg, párom mellett nincs másra igényem több napon keresztül, max ha nagyobb társaság ahova a párom nem tart velem, az még elképzelhető.

Ez a "bizalom kérdése, nálunk nincs gond a bizalommal" dolog ez arra is elmondható, ha a párod mással megy párban fürdőbe vagy még szélsőségesebb példa, kádazni és azt mondják nyugi viselünk majd fürdőruhát... ok de miért kell a párosunkon kívülivel emelni az intimitást?

Ha laza a páros, lehet hogy megy a feleknek az ilyen, de ez a lazaság olyan páros összefonódást jelenthet, mint egy homokvár. A szerelmes pároknál ez nem fog menni.

2021. febr. 27. 23:56
 8/8 anonim ***** válasza:
25%
Eszébe se jutna ilyesmi, főleg nélkülem. Amúgy nem kell sehova "engedni", nem az anyja vagyok.
2021. febr. 28. 08:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!