Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit tennétek, ha friss, pár napos kapcsolatban lennétek (vagy csak alakulóban), erre egy egy fiú szerelmet vallana nektek, nektek szintén sokáig tetszett volna a fiú, de soha nem gondoltátok volna, hogy bejönnétek neki?
Hát a kérdésed alapján gondolom szerinted a második, szerelmi vallomást tevő fiú a befutó (felteszem ez vagy te).
Viszont nekem nagyon fura lenne hogy ha valakivel alakul a kapcsolatom akkor döntene úgy hogy na akkor szerelmet vall. Miért rögtön szerelmet val kezdésnek, miért nem csak annyit mond hogy érdeklem? Sok lenne kapásból hogy belém van zúgva, nem akarnám hogy ezt valaki rám zúdítsa. Meg miért nem mondta akkor amikor szingli voltam? Maradnék azzal a sráccal akivel alakul a kapcsolatom. Meg mi értelme annak hogy a szívem mélyén az ideálom? Eléggé tudom hogy milyen az ideális pasim, nem csak a szívem mélyén. Az ideális pasi nem akkor vallja be a szerelmét amikor tovább léptem rajta és mással randizok, hanem akkor hív el randizni amikor kezd belémhabarodni.
Ekkora idióta kommentet...
Nem, nem én vagyok.
"Nem tudom mégis melyik csak gondolkodik így hogy "A" pasival ismerkedem de a szívem mélyém tudom hogy "B" pasi a tökéletes ideálom."
Rengeteg ilyen csaj van. Kimozdulsz a pincédből, és te is látni fogod.
"Nem élek pincében"
Akkor barlangban, ráadásul nyomi vagy, és magadat pontozgatod fel (nem lehet ennyi hülye ember).
Rengeteg volt már másba belezúgva, aki nem a párja volt. Nem butaság kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!