Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meghalt, akivel ismerkedtem?
Hónapok óta nem tudok túllépni az egészen. Teljesen lesokkolt.
Nyáron ismerkedtünk meg, randiztunk párszor. 52 éves volt, de sportos, nem túlsúlyos, teljesen egészségesnek tűnt. Nem véletlenül tetszett. Aztán egyszer csak nem jelentkezett többet, nem írt, nem hívott. Egyszer hívtam én, de nem vette fel, írtam neki, meg se nézte. Gondoltam, akkor ez ennyi volt. Aztán teljesen véletlenül feldobott a FB egy posztot, egy közös ismerősünk írt egy kép alá részvétnyilvánítást. A képen pedig ő. Így tudtam meg, hogy elhunyt.
Nagyon sajnáltam, főleg, hogy rosszat is gondoltam róla, amiért felszívódott.
Viszont valahogy ez bennem annyira mély nyomot hagyott, hogy nem tudok ismerkedni 45 felettiekkel. Mindig az jut eszembe, hogy nincs értelme komoly kapcsolatot kezdeni, mert ki tudja...
Hiába tudom, hogy nem mindenki fog 52 évesen meghalni, tudom, hogy egy 20 évest is elcsaphat holnap a kukásautó. Inkább mintha egyfajta undor lenne bennem, mintha haldoklóhoz vagy súlyos beteghez kéne hozzáérni.
Viszont korban meg nagyjából ez a korosztály passzolna.
Más a gyász, és más az undor.
Adj időt magadnak, hogy a helyére tedd ezt a szomorú dolgot.
3
Ez nem igaz. Nyilván ez is rá tesz valamennyit, de alapvetően genetikai okai vannak. Emlősállatoknál is a nőstények kb. 18%-al tovább élnek, és nyilván nem járnak orvoshoz.
Ha mindenki így gondolodna, hogy úgy is vége lesz, akkor senki nem ismerkedne. Nem csak a halál van szem előtt, de a kapcsolat megromlása is. (Megcsalás, erőszak, italozás vagy egyszer csak 180 fokos fordulatot vesz gondolkodásban.)
Nőkkel én sem ismerkedem csak jó viszonyt ápolok azokkal, akik az értékrendemet képviselik. Egy zebra nem haverkodik kecskével és fordítva sem.
Azt tapasztalom a környezetemben, hogy a mai nők alkalmatlanok hosszú távú kapcsolatra. Még gyerek mellett is szélsőséges döntéseket hoznak ahelyett, hogy hajlandóságuk lenne a kapcsolat megjavítására. Érzelmi alapon hoznak döntést.
5 de igaz
Szamit a genetika is, de csomo betegseget ki lehet tolni, lehet kezelni, ami genetikai eredetu, csak ugye nem mrnnek vele rendszeresen orvoshoz.
Van egy szép film, aminek a címe: "Váratlan szépség". Pont ez a lényeg, hogy igen: történnek tragédiák, rossz dolgok az életben, de akkor is, ahhoz, hogy tovább tudjon az ember lendülni, keresni/figyelni kell a váratlan szépségeket.
Részvétem, de ne add fel!
Nekem párom 36 évesen halt meg...ezt ahogy írod sose lehet tudni.
Kell kis idő.
Nekem főiskolás koromban halt meg a barátnőm. (24 volt.) Ő egyébként direkt úgy távozott, hogy azt higyjem, elhagyott. Egy évre rá tudtam meg az igazságot. Nekem nem hónapokig, hanem 2 évig nem ment, és nem is jutott eszembe az ismerkedés ezután. Természetes, hogy ilyenkor még nem megy, és nem kell ezt erőltetni.
Az meg, hogy "a férfiak korábban halnak"... ez legfeljebb statisztika. Ha pedig megnézed, hogy kik húzzák le a statisztikát, jellemzően elhízott, egészségtelenül élő alkoholisták. Amúgy nagypapám 81 éves koráig élt.
Egy 45-50 évest meg haldoklónak tekinteni... nem rosszból mondom, de szerintem nem ártana meglátogatni egy pszichológust. De amúgy szíved joga fiatalabbakkal ismerkedni.
Azért meg ne gyötörd magad, hogy elsőre rosszat gondoltál, azért valljuk be: ha ismerkedés közben eltűnik valaki, legtöbbször nem azért van, mert elhalálozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!