Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen előnyeid vannak?
Magas vagyok
Helyes
Sportos a testem
Barna haj
Barna szem
Nem szeretnék gyereket
Szingli vagyok
Okos, vicces, magas, nagyfarkú, őszinte, kedves, érzelmes vagyok.
De sokkal több minden van ami miatt nem járnál jól velem, viszont arra nem kérdeztél rá, úgyhogy inkább itt a csúcson hagyom abba a tulajdonságaim sorolását.
Korán kelek rossz alvó vagyok - mindig van reggeli mire felébred.
Nem nagyképűség de elég jól főzök, sütök szinte mindent. És nem is várom el h főzzön mert szívesen teszem.
Ingyen masszázst kap. Laptopját nem kell szerelőhöz vinni.
Amit lehet házilag meg tudok csinálni.
Jó vagy nem , nem mindenki szereti de szeretek sokat kirándulni, szóval egészségére is figyelek :)
Munkámat leszámítva, nagyon türelmes és nyugodt vagyok.
De ha kiborítanak akkor inkább hazaküldöm.
A férjem szerint:
Jó alakom van, kerek fenék,
Szép arc, szép szem,
Nagyon jó vagyok az ágyban, okos vagyok.
Hihetetlen, mert én soha nem voltam magabiztos, elégedett, de a férjem ezt mondogatja már 8 éve.
Most az hogy más területen milyen vagyok (munka, háztartás) az nem tudom mennyire számít.
Nem futottam be karriert, most megyek egyetemre szeptembertől, és decemberben vizsgázók egy kreatív szakmából. 42 vagyok.
Nekem maximum annyi előnyöm van, hogy az ilyen kérdésekre be tudjam írni, hogy erre a kérdésre nincsen adekvát válasz, mivel az a kép amit én látok és megélek belülről azt torzíthatja az egom és a személyiségem, hiszen magunkkal még "kiterápiázott" minőségben is elfogultak vagyunk. Nem? :)
Mások szerint-el kezdődő mondatok meg számomra álszerénységnek hangzana. :)
tl;dr: Nézőpont és körülmények kérdése. :)
45F
(De amúgy jó topik tényleg, szívesen olvasom mások leírásait ám!)
Minden sikeres férfi mögött áll egy nő.
Aki jól járt
Fú, hát, én eléggé "bonyolult" eset vagyok, mert sokszor csodálkozom, hogy a párom még elvisel...
Olyan, mintha két személy lennék.
De ezt leszámítva azért szeretnek mások, mert okos vagyok, mindenről lehet velem beszélgetni, értem a viccet (még a legkreténebbet is), általában benne vagyok minden hülyeségben is.
37 éves nőként sokszor olyan vagyok, mint egy nagy gyerek.
Azt vettem észre, hogy a férfiaknak ez bejön. Előttem nem kell megjátszaniuk magukat.
nagyon jól főzök és szeretek is
ajándékozás a szeretetnyelvem szóval szeretek apró meglepetéseket adni
bújós vagyok és hűséges
nem szeretnék gyereket, házasságot, a szabadságban hiszek
vannak férfias és nőies hobbijaim is
egyszerű vagyok, de nem buta
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!