Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen fura barátnőmnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen fura barátnőmnek a feneke?

Figyelt kérdés

Kemény neki, nem ilyen jó puha. Össze lehet nyomni minimálisan de nem olyan jó mintha egy puha feneket fogdosnál. Egyébként látványra meg szép formás.

Ez mitől ilyen? Persze nem hoztam fel neki nem akarom nehogy megbántsam, csak nem ehez szoktam hozzá, nekem fura.

tegnap 11:45
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Sportol, edz, gondolom.
tegnap 11:45
 2/16 anonim ***** válasza:
17%
hát igen, én sem értettem soha, hogy mi a jó egy kőkemény fenékben.
tegnap 11:48
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen, 1-es, szerintem is, és ezért izmos.
tegnap 11:48
 4/16 anonim ***** válasza:
17%
Pin@ milyen alatta az a fontos
tegnap 11:50
 5/16 anonim ***** válasza:
90%
Amikor ismerkedtetek, gondolom lattad ruhaban. Nem tunt fel neked, hogy izmos, feszes?
tegnap 11:55
 6/16 anonim ***** válasza:
64%
Valakinek ilyen a genetikája. Nekem is kemény a fenekem, pedig nem igazán edzek.
tegnap 11:56
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is izmos, kerek, feszes a fenekem, mivel 18 éves korom óta folyamatosan kondizok, de nem kőkemény, ha megmarkolom pont ilyen kemény-puha átmenete van. Nekem akkor volt kőkemény, mikor még tinikoromban iszonyat vékony voltam és se izom, se zsír nem volt a seggemen. Nem lehet, hogy ő is ilyen?
tegnap 11:57
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
A puhaságot a testzsír adja, a formát az izom. Úgy néz ki az utóbbiból több van a barátnődnek, mint testzsír.
tegnap 12:10
 9/16 anonim ***** válasza:
26%
képet
tegnap 12:16
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

"Amikor ismerkedtetek, gondolom lattad ruhaban. Nem tunt fel neked, hogy izmos, feszes?"

átlagos farmerban (baggy-ben meg főleg) nem mondod meg előre, hogy kié izmos és kié nem

tegnap 12:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!