Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezzel arra célzott, hogy én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezzel arra célzott, hogy én is kövér vagyok?

Figyelt kérdés

Párom testvérére mondta, hogy el van hízva 4 gyerek szülése után

Mindezt úgy, hogy én, a párja néhány kilóval nehezebb vagyok, mint a húga, szemmel látható a különbség köztünk

jan. 20. 22:41
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
jan. 20. 22:45
 2/10 anonim ***** válasza:

Úgy is érthette, hogy az eredeti alakjához képest, bár elég szerencsétlen megfogalmazás.

Mikor ti összejöttetek, ugyanilyen súlyban voltál? Mert ha igen, akkor nincs min aggódnod, hiszen így tetszettél meg neki.

jan. 20. 22:47
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy célzattal mondta, lehet csak úgy észrevételezte, nem tudom, de senki sem vak annyira, hogy ne vegye észre, ne lássa, hogy a párja jócskán felszedett.
jan. 20. 22:48
 4/10 anonim ***** válasza:
Lehetséges igen. Esetleg ha a húga világéletében vékony volt, akkor lehet most feltűnő neki, hogy szedett magára. Így meg eltudom képzelni, hogy nem célzásnak szánta ezt neked. Bár nem szép tőle, mert azért ennyi gyerkőc után már, eleve megváltozik a test és ez így természetes, ha csak nem genetikailag nagyon szerencsés.
jan. 20. 22:50
 5/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen

Igen, ekkora voltam mikor megismerkedtünk is

jan. 20. 23:02
 6/10 anonim ***** válasza:

és?

nem a testvérének kell tetszeni

jan. 20. 23:37
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nem akart megbantani csak magara ertette, es nem gondolt hirtelen ra hogy koverebvek vagytok. Ismerosok kozott en is dagatoztam le mast nem gondolva arra hogy ez nekik nem jol eshetet. Ha jo a viszonyotok tuti nem akartmegserteni titeket.
jan. 21. 01:47
 8/10 anonim ***** válasza:

5

Ha mindig is ilyen voltál, akkor így tetszel neki. A tesó más dolog. Ő vékonyabb volt, és csak észrevette, hogy most már nem annyira.

jan. 21. 01:53
 9/10 anonim ***** válasza:
8. Nem a parjarol irt.. olvasd el ujra a kerdest.
jan. 21. 01:55
 10/10 anonim ***** válasza:
Inkább csak önmagára értette, nem kell mindenhova bepumpálni a komlexusaidat meg a feszkót 😑
jan. 21. 08:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!