Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van az örökké-visszautasított...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van az örökké-visszautasított férfiaknak valami célzott pszichológus/terápia?

Figyelt kérdés

36 vagyok, és mindig hasonlóan alakul. Valakivel talán alakulna valami, de kb a cél előtt bukik a dolog. Olyan, mintha egy léggömböt kergetnék. És az évek alatt csomó rossz reflexet, sérülést szedtem össze.

"Túlgondolkodás. Lehet hogy nem jó - de még sosem tévedtél!"

Ha valakivel úgy éreztem, már nem annyira lelkes irántam, mindig csak elhessegettem a gondolatot, hogy félreértem, nem úgy van. De mindig ugyanaz lett a vége.

Most kb ott tartok, hogyha valaki nem úgy válaszol a kérdésemre, vagy kicsit kikerülve, vagy lassabban - egyből arra gondolok, hogy biztos szabadulni akar tőlem...

Tehát ezeket kellene kikezelni. Van erre célzott terápia?

tegnap 16:45
 1/5 anonim ***** válasza:
15%

Ahhoz, hogy legyenek szerencsések, kell lenniük szerencsétleneknek is.

36 éves vagy már, ideje lenne beletörődni a sorsodba!

tegnap 16:52
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell célzott terápia, sima pszichológus is megfelelő. Meddig akarsz várni amíg felkeresel egyet, van újabb 36 éved?
tegnap 17:01
 3/5 anonim ***** válasza:
76%

Milyen terápiára gondoltál?

Helyesebb nem leszel tőle.

Azért utasítanak el, mert nem éreznek vonzalmat irántad.

Mellesleg elmondom, hogy a jóképű haveroknak is onnantól lett önbizalmuk, hogy látták bejönnek a nőknek.

Mikor először lementünk egy szórakozóhelyre, nem mertek csajokhoz odamenni.

Csak már mikor szemezgettek velük a csajok, meg tolták rájuk a seggüket a tánctéren.

Ha úgy érzed hogy egy nő leszar, akkor az úgy is van, nem csak beképzeled magadnak.

tegnap 17:27
 4/5 mandragora.gyoker ***** válasza:
0%

Van ilyen régi, jól bevált terápia:

Pia, kokain, kurvák

tegnap 18:14
 5/5 anonim válasza:
Próbálj nem negatívan indítani és azon görcsölni már előre, hogy biztos ő is elfog hagyni téged. Sztem már eleve elásod a kapcsolati esélyt mielőtt megismernéd őt.
tegnap 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!