Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van az örökké-visszautasított férfiaknak valami célzott pszichológus/terápia?
36 vagyok, és mindig hasonlóan alakul. Valakivel talán alakulna valami, de kb a cél előtt bukik a dolog. Olyan, mintha egy léggömböt kergetnék. És az évek alatt csomó rossz reflexet, sérülést szedtem össze.
"Túlgondolkodás. Lehet hogy nem jó - de még sosem tévedtél!"
Ha valakivel úgy éreztem, már nem annyira lelkes irántam, mindig csak elhessegettem a gondolatot, hogy félreértem, nem úgy van. De mindig ugyanaz lett a vége.
Most kb ott tartok, hogyha valaki nem úgy válaszol a kérdésemre, vagy kicsit kikerülve, vagy lassabban - egyből arra gondolok, hogy biztos szabadulni akar tőlem...
Tehát ezeket kellene kikezelni. Van erre célzott terápia?
Ahhoz, hogy legyenek szerencsések, kell lenniük szerencsétleneknek is.
36 éves vagy már, ideje lenne beletörődni a sorsodba!
Milyen terápiára gondoltál?
Helyesebb nem leszel tőle.
Azért utasítanak el, mert nem éreznek vonzalmat irántad.
Mellesleg elmondom, hogy a jóképű haveroknak is onnantól lett önbizalmuk, hogy látták bejönnek a nőknek.
Mikor először lementünk egy szórakozóhelyre, nem mertek csajokhoz odamenni.
Csak már mikor szemezgettek velük a csajok, meg tolták rájuk a seggüket a tánctéren.
Ha úgy érzed hogy egy nő leszar, akkor az úgy is van, nem csak beképzeled magadnak.
Van ilyen régi, jól bevált terápia:
Pia, kokain, kurvák
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!