Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Duci pasiként mennyi esély vékony vagy normás testalkatú nővel összejönni?
Figyelt kérdés
180/100 vagyok. 35 éves, de sosem voltam még vékony nővel és nagyon kíváncsi vagyok milyen is lehet. Erre mindig is úgy gondoltam hogy csak fizetős szolgáltatás keretében lenne esélyem. De létezhet hogy duci pasinak vékony párja van? És nem a kapcsolatban hízik el :Dmáj. 9. 07:04
11/21 anonim válasza:
Még átlagos külsővel és csak a kövér nők maradnak
12/21 anonim válasza:
Azt mondják hogy hasonló a hasonlónak örül. Szóval becsüld meg ha szóba áll veled egy 100 kilós nő. Ha meg még dugna is veled akkor verjed a segged a földhöz örömödben.
13/21 anonim válasza:
Ha duciként a csinosabb, vékonyabb nőkre vágysz, akiknek a jónagy részük tesz érte hogy így nézzen ki, nem zabálnak és van önkontrolljuk, mozognak, sportolnak, akkor úgy gondolom neked is képes kell lenned rá, hogy te is megtedd ugyanezt magadért, és akkor talán nem csak egy vágy és álom lesz!
14/21 mikeXxX válasza:
Csak 1 kérdésem lenne feléd!
Ha te nem teszel semmit sem magadért miért vársz el a másiktól valamit?
Én még csak 180 sem vagyok és közel 90 kg de viszont az izom ami rajtam van és még így sem elvárás semmi sem a másik felé! 44f
15/21 anonim válasza:
14.
"de viszont az izom ami rajtam van"
Tipikus kövérember-duma újabban.
16/21 mikeXxX válasza:
15# Egész eddigi életem része a sport napi több óra de ha te mondod biztosan úgy van😄!
17/21 anonim válasza:
16.
Ennek ellenére egy random csütörtök délelőtt a gyakorin vagy, a nagy sportolások nevében... Seems legit.
18/21 mikeXxX válasza:
17# Nem szorulok munkára ja hogy erre nem gondoltál épp unalmamban itt voltam az a gond hogy korlátoltan közelíted meg a dolgokat azért mert valaki a gyk-n van fent még sportolhat és nézhet ki normálisan is de nem fogok vitázni le is zártam a témát gondolj amit akarsz mert neked mondhat bárki bármit úgysem fogadod el csak fújod a magadét.
19/21 anonim válasza:
Te nagyon buta vagy
Testépítéssel foglalkozom, 100 kg körül vagyok most és van rajtam zsír bőven de izom annál több
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!