Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne a jó ajándék?
2 éve élünk együtt a vőlegényemmel és szeretnék a születés napjára valami ajándékot. Az eddigi ajándékok nem igazán tetszettek neki főképp ruhák illatszeres karkötők páros pólók. Férfiak ti minek örülnétek?
Ha még kérdezem mit szeretne mindig azt mondja semmit :/
Az én párom örül az ajándék csomagnak. Csoki ital rágcsa ilyenek.
Kézzel készített dísztárgyak. Van olyan kis könyv szerű amit te raksz össze megadott képek és szövegek vannak benne online lehet rendelni. Ruha mindig jól jön. Ha van hobbija azzal kapcsolatban bármi.
Ajándékvásárlásnál derül ki mennyire ismered a párodat :D
Elsosorban jo lenne tudni miket szeret és venni valamit azok kozul. Ha ez nem opció, akkor olyat vennék neki amire szüksége van. De vannak emberek akiknek kb. nem lehet ajándékot venni, mert nem kell nekik semmi, nekik viszont nem is szokott gond lenni ha rossz ajandekot veszel. Nem erdekli oket. Ha nem jut eszedbe semmi akkor csak gondoskodj rola, hogy jo napja legyen . A páromtól talán ez lenne a legjobb ajándék :)
Mit szeret? Lehet, hogy neki egy élményajándék lenne a telitalálat. Tankvezetés, gokart, hőlégballon, sétarepülés, tesztvezetés, motorcsónakkal a Dunán, ilyesmik. Ezek sok pasinak tetszenek.
Vagy: koncertjegy, fesztivál belépő, mozijegy.
Ha szeret sportolni: uszodabérlet, éves bérlet konditerembe vagy személyi edző, lovaglás, lőtér, stb.
Van hobbija? Utalvány a megfelelő boltokba, vagy kiegészítők. Például a férjem makettezik, én nem értek hozzá annyira, hogy milyen makettet éri meg megvenni. Viszont egy nagy doboz makettfesték, ecset, hígító, ragasztó és egyéb fogyóeszköz telitalálatnak bizonyult. Ilyen kiegészítőkre gondolok. Nem ruhára. De ha mondjuk F1 rajongó, akkor csapatmez még lehet bejövős. De nem lesz olcsó.
Lehet, hogy neki az fontos, hogy valami személyes legyen. Ebben az esetben az ilyen illatszer meg páros póló tényleg nem nyerő. Viszont egy saját készítésű tortát a kedvenc ízében, lehet, hogy értékelni fog.
Ahhoz tényleg ismerni kéne.
En egyik exemnek mivel álma volt hogy na majd ő gitarozni akar tanulni(de még se gitárvse tanfolyam se szervezve, csak álom), vettem egy márkás gitarpengetőt. Szívéhez szólt nagyon örült neki.
Vagy pl a huga meg biciklire gyűjtött így kapott egy kerékpárlámpát.
A tesója kocsira gyűjtött így annak vettem egy kocsiillatosítót. Es amikor meglett álmai kocsija bele is tette :D
Ha a másik álmaihoz vásárolsz garantáltan nem lősz mellé.
Aztán pl egyik pasik meg örök emlékbe el is tette amit tőlem kapott. Tudod az mi volt? Egy dobozos sör csak felmatricáztam neki arany hópelyhekkel meg szivecskékkel. És meghatódott tőle!:)
Szakításunj után is azon picsog ahogy látja a szekrény tetején nála és meghatja ♡ :)
Másik exemnek attól indultak el a könnyei ahogy az ajándékáról elmeséltem hogy mennyien dolgoztak rajta, mennyire beleadott mindenki apait anyait(gravíroztattam neki a fél szivecskét), milyen gondosan lett választva körözve mindenhol és mennyire vigyáztak rá nehogy félrenyomják hogy szeretlek :)
Könnybe lábadtak a szemei teljesen :)
De volt olyan exem is akivel beültünk valahova és amig elment a pulthoz és háttal volt, én kipakoltam az asztalunkra neki hogy amugy hoztam neked pár pipere cuccot tusfürdőt ezt azt, és ahogy a pulttól elindult vissza teljesen letaglózott az asztaltól hogy hát ez? Hatalmas szemek és úgy megörült mivel tényleg nem várt meglepi volt.(az nem szukinap meg ilyenek voltak hanem csak úgy random vettem hogy ne az én tusfürdőmmel fürödjön ha nálam van es ne legyen kvázi eperillatu pasim🤣
De másik exemmel meg elég drámai kapcsolatunk volt kb Titanic féle vagy nem is tudom hogy írhatnám le. Tőlem ő azt kapta amiért messze is volt néha (kiküldetés es az a kemény fajta), hogy lerajzoltam magunkat ahogy az ölében ülök és öleljük egymást, (tudok rajzolni), plusz szerelmes levél az a megható, és küldött vissza nekem egy fotót hogy kitette a falra, imaláncot köré mellé keresztet rajzolt és alírta ő is a levelem.
És most így visszaemlékezve bakker nem tudom hol az a fotó...az pedig pótolhatatlan. Ő már többé nincs az életemben🖤
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!