Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, ránézésre milyen kapcsolatot tudnátok elképzelni egy ilyen nővel?
"Youtuber", az kb. azonnal feltételez egy hulladék személyiséget, kivéve ha nem népszerű.
És annyira "tanárnő" ez a személy, amennyire én artista törpe.
Hű, de ítélkező vagy!
English with Lucy-nak (aki brit angolt tanít) 10,8 millió feliratkozója van:
Melyik vidben van "hulladék" személyisége? Mert nekem inkább (és az instája alapján is) egy angol úrinőnek tűnik. Nem mutogatja magát, komoly párja van, és videóival sok embernek segít a brit angol elsajátításában.
Claire hozzá képest kezdő, de remek shortvideói vannak, és nagyon bejön a stílusa, pl. ebben a szituációs vidiben:
Ennyiből nehéz bármit mondani, de rokonszenves. Ebben a pár másodpercben pozitív kisugárzásúnak tűnik. Tetszik is. Innentől már belső döntene.
Na őt jobban ismerem. :D Szoktam nézni a videóit. Mondjuk ettől még ugyanaz igaz rá is, mint a kérdésben lévő nőre. Külsőre mindegyik bőven elég, belső döntene innentől, de ahhoz személyesen kellene ismerni.
Hogy érted, hogy túl sok lenne?
5.
De ne feledd, ez egy hulladék oldal. Ide ez való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!