Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is a nő feladata...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is a nő feladata az, hogy felhozza a "milyen kapcsolatot tudnál velem elképzelni" témát és őszinte választ kérnie, ha nem akarja, hogy majd csalódnia kelljen 1-2 szex után, hogy ennek a pasinak is csak szexre kellett?

Figyelt kérdés
2020. aug. 16. 12:56
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
26 szavazat
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
88%
Nem, ezt előre kellene tisztázni, csak a férfiak gyávák és minden felelősséget a nőkre hárítanak.
2020. aug. 16. 12:58
 2/16 anonim ***** válasza:
87%
Ez senkinek sem feladata, csak intelligens ember szerti tisztázni az elején, hogy kb. mire számíthat a későbbiekben.
2020. aug. 16. 12:59
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem feladat, de tisztázni kell. Még komoly szándékok mellett sem biztos, hogy tartós lesz.
2020. aug. 16. 13:01
 4/16 anonim ***** válasza:
62%
Én amikor ismerkedem férfiként, akkor mindig elmondom, hogy tartósat keresek, de SOHA nem lesz gyűrű, sem pedig baba. 100-ból 99 lelép.
2020. aug. 16. 13:12
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
4-es, én nőként tisztáztam ezt az elején a pasikkal. Volt, aki erre azt válaszolta, hogy én nem vagyok normális. De végül találtam egy olyan férfit, akinek pont így jó.
2020. aug. 16. 13:15
 6/16 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem feladat, hanem ha te azt szeretnéd, önvédelem előbb elbeszélgetni arról, ki mit keres. De ugyanakkor nem biztosíték, hiszen a másik bármit mondhat. Inkább az idő a biztosíték, amit hajlandó rád szánni, mert aki egyéjszakást akar, nem akar majd veled előtte több éjszakát vagy pláne heteket csak beszélgetni :)
2020. aug. 16. 13:25
 7/16 anonim ***** válasza:
26%
Szerintem is adja magát a dolog. Ha b.szás után nem keres már, vagy csak több nap múlva, akkor egyértelműen csak szexet akart/akar.
2020. aug. 16. 13:29
 8/16 anonim ***** válasza:
5%

Aki nem akar koppanni, tudja, hogy mit akar és van szája, az vegye már a fáradtságot, hogy a száját ne csak orálra használja, hanem nyissa ki és kérdezzen. Főleg, ha elmúlt 18 éves. Ha ezt nem teszi meg, akkor utána nincs miért rinyálnia.

#1: Egyrészt, nőknél is ugyanúgy játszik ám ez. Másrészt, nem a férfiak gyávaságáról árulkodik, ha egyes nők szociális képességei olyanok, hogy pár szó után már házasságot akarnak, minden alap nélkül.

2020. aug. 16. 13:30
 9/16 anonim ***** válasza:
98%
Szerintem a lényeg, hogy még mielőtt bármi testiség történik a 2 fél között (csókot is beleértve), beszéljék meg, hogy ki mit szeretne a másiktól. Így korrekt. 38N
2020. aug. 16. 13:31
 10/16 anonim ***** válasza:
92%
Ilyen éles logikával, ami a kérdésben mutatkozik, bárki hazudhat komolyat egy ilyen nőnek, nem lesz nehéz átráznia...
2020. aug. 16. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!