Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok milyen emberi kapcsolatot tudtok elképzelni olyan pasival aki külsőre nem vonz, de belsőre igen, és fordítva?
Aki belsőre vonz, barát.
Aki külsőre belső nélkül - ezt nem tudom, ilyen még nem volt.
Jóképű, de nem szimpatikis - Leginkább semmilyen kapcsolat, max. elviselem, ha kollégám vagy ilyesmi.
Nem jóképű, de megfog a személyisége - Barátság, de ha hajt rám, akkor az sem.
Aki belsőre és külsőre is szimpatikus, azzal párkapcsolatot tudok elképzelni.
Aki belsőre szimpatikus, de külsőre nem, azzal barátság jöhet szóba.
Aki külsőre szimpatikus, de belsőre nem, azzal semmit nem tudok elképzelni.
Aki belsőre és külsőre se szimpatikus, azzal még kevésbé tudnék mit kezdeni.
Jártam 130 kilós tömény zsírral és szerelmes voltam nagyorrú ronda csontvékony paliba is. Illetve jártam olyannal, aki külsőre adonisz volt, belül meg rohadt.
Úgyhogy nekem aztán mindegy, én mindenkivel járok :D
Megismertem egy férfit.
Egy véletlen telefonhívás álltal.
Nagyon kellemes hangja volt.Kedves udvarias.
Majd rám írt viberen.Tetszik neki a hangom :)
Elkezdtünk ott írni, fél év után találkoztunk.
Külsőre nem az esetem, de addigra a belsőjével már rég az újjaköré csavart :)
Masodik randin már már jóképűnek láttam :)
Iszonyat okos ! Kedves, Udvarias, Figyelmes.
Általa tudom, nem minden a külső !
vonzó külső, rossz személyiség --> semmilyen "közeli" kapcsolat, vonzónak is csak addig tűnik igazából míg rá nem jövök, hogy a belső milyen
vonzó belső, nem előnyös külső --> van egy "kedvelési" szint, ami után a külső is vonzóvá válik ha nincs nagyon taszító tulajdonsága (pl. nem hiányzik sok foga elől, nincs rajta +50kg felesleg stb).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!