Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet emberi kapcsolatokat epiteni?
Mindigis visszahuzodobb lany voltam es nem volt sok baratnom, 1-2 akikre mindig szamithattam.Ha bulizni mentem tobbnyire a noveremmel es az o barataival tettem ezt, mindig a nalam par evvel idosebb korosztallyal es leginkabb a ferfiakkal talaltam meg a kozos hangot. Kimondottan taszitanak a nagyhangu, cserfes, jopofizos, pletykalos, szamomra mindig kisse unintelligensnek tuno lanyok es nem is mozogtam olyan korokben, hogy kozel keruljek hozzajuk.
A szerencses csaladi korulmenyeim miatt pedig sosem jartam bussza vagy hasonlo tomegkozlekedessel es nagyjabol minden szabadidomben sportoltam es kulonorakra jartam. Ezert is kimaradt az en eletembol a baratkozas, vagy hogy ismerkedjek akar idegenekkel. Mintha kicsit el lettem volna szigetelve, eselyem sem volt kapcsolatokat epiteni igy. De vlahogy ez engem tenyleg nem vonzott.
Aproblema viszont itt kezdodik, hogy mig a baratnoim megkereseseket kapnak, ismertekke valnak, vagy rengetegnyi (hasznos)kapcsolatot szereztek, en nem vagyok ezzel igy. Ez azert gond mert ugy nez ki hogy a szepsegiparban szeretnek elhelyezkedni az egyetem utan es ahhoz pedig ugy gondolom hogy elengedhetetlen a “nepszeruseg” hogy sokan ismerjenek, baratkozos es nyitott legyek, hogy ki tudjak epiteni egy olyan vendegkort es be tudjam lenditeni a jovomet.
Nem tudom hogy az aki nem olyan tipus tud e baratkozos, beszelgetos csajszi lenni, nekem ez mindig kicsit megterhelo volt az olyan lanyokkal amit fent emlitettem, es en a lanyok nagy szazalekat latom ilyennek sajnos. Orulnek ha lenne egy intelligens baratnoi korom, lanyokkal akikre tenyleg szamithatok, ha sok embert ismernek es sok ember ismerne engem, akar kapnek felkereseket, tamogatast, szponzoralast egy-ketto cegtol (nem influencer szeretnek lenni!), de ez nagyon messzi a mostani enemhez kepest, pedig ugy erzem muszaj lenne elernem ezt a jovom erdekeben.
Bocsanat ha kicsit zavaros, nehez volt osszeszedni a gondolataimat, de halas lennek ha tudna nekem ebben segiteni valaki.
18/L
Ok. Én tök mizantróp vagyok. Az, hogy ez ne uralkodjon el rajtam én pl. direkt olyan melókat vállaltam el, ahol kinn kellett lenni a "kirakatban" és emberekkel interakcióba lépni. Így voltam hostess, tanácsadó, eladó, kérdőívező. Ez nekem a kommunikációmat nagyon jól felfejlesztette, és nyirottabbá tett az emberek felé.
Ha a szépség ipar felé nyitsz, akkor úgy is első sorban magadat kell eladnod. Ehhez kezdő lépcsőfoknak egy ilyen munkakör jó kezdés.
A szüleid sara, ha nem engedtek tömegkozlekedni, burokban neveltek fel. De most már mindegy. Neked kell nyitni mások felé, ha eddig láthatatlan voltál az embereknek. Javaslom lépj be pk Facebookon túracsoportokba, vagy regelj a turatars.com oldalon és ismerkedj ott emberekkel. Keress olyan közeget, ahol hasonló emberek mozognak, indításnak jó lehet a Facebookos csoportok, ahogy írtam.
Én is introvertált vagyok, de ha az ember talpraesett, megtalalja a módját annak, miképpen ismerkedjen. 31F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!