Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 éves korig szűz voltam,azóta 17-60 közötti nőkkel feküdtem le,sosem volt komoly kapcsolatom,illetve nem is tudnék komoly kapcsolatot elképzelni,mert mindig mással akarok szexelni. Mi bajom lehet?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 30. 13:19
1/22 A kérdező kommentje:
27 vagyok most
2022. ápr. 30. 13:19
2/22 anonim válasza:
Hany not tudtal megdugni ez ido alatt? Prostik voltak? Hogy sikerult megvaltozni? En mar nem vagyok szuz de annyira sok novel nem voltam (3, egyik sem prosti)
3/22 anonim válasza:
Gondolom, hogy nem tudsz egyik nőhöz sem igazán kötődni.
Majd elmúlik, vagy nem... :,D
5/22 A kérdező kommentje:
10 nővel feküdtem le,Badoorol voltak a 63 éves nőt bánom...
2022. ápr. 30. 14:27
6/22 anonim válasza:
#5 Huh,bro jól leadtad a szintet. Aszta mindenit!
7/22 anonim válasza:
Semmi. Fejletlen vagy, ami nem baj. Neked most ez kell. Ha zavar, már a változás útján vagy. Ha nem, akkor ne hidd, hogy ez bárhogyan is rossz.
Én pl elég spirituális vagyok. Heteroszexuális, de nem igazán tudom elképzelni kár a szexet. Nincs szexuális vágyam sem igazából talán. Vagy olyannal jövök össze, aki már nagyon nem megfelelő nekem, vagy olyannal, akivel kisebb dolgunk is nagyobb lenné a fizikai szexnél.
Még is itt ülök, sorozatot nézek, mert fejletlen vagyok. Ez rossz? Nem hiszem. Nekem most ez kell. Ez a jó.
:))
8/22 anonim válasza:
Miert maradtal szuz 25 eves korodig? Nyilvan nem a kulsoddel volt a baj, ha azota megnyomtal 10 not. Egy alkalmasak voltak csak?
9/22 anonim válasza:
Látom nem volt egyértelmű, hogy bűn rondákkal állt le, ha még egy 63 éves nőt is hajlandó volt megfektetni...
10/22 A kérdező kommentje:
A többi nő egész jó volt, az az egy volt ronda. Elég félénk srác voltam...
2022. ápr. 30. 18:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!