Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 34-44 közötti nő hány éves férfit keres?
Nem korfüggő.
Komoly kapcsolatra az kell aki komoly es hű es lehet vele tervezni, laza kapcsolatra meg olyan aki laza.
Nem a férfi kora lesz meghatározó.
A kérdés releváns.
A 44 éves Sőtt mint biztos nála fiatalabbak mivel azzal csak növeli az egojat... Szexre jó és csókolom.
A 34 éves inkább kora belit vagy nála idősebbet.
Nokent 32-33 eves koromig inkabb par evvel idosebbet kerestem komolyabb kapcsolatra, kalandokba siman belementem 10 evvel fiatalabb sracokkal is.
A legutobbi kapcsolatom egy nalam 10 evvel idosebb ficko volt, tokre elvette a kedvemet a negyvenesektol, folyton pampogott, a vegere viselkedesre olyan volt mint egy nagypapa.
Szoval most 38 evesen ott tartok, hogy orulok ha fiatalabb, akar huszoneves a srac, nekem egy laza, nem befasult partnerre van szuksegem, mert szerintem en sem viselkedem/gondolkodom ugy mint egy rossz nyanya.
Ha majd megint komolyabbra vagyom viszont ki tudja, lehet jon megint egy idosebb, aki megfog valamivel.
Persze ez az en egyeni esetem, ismerek korombeli not, aki egy rossz venasszony, es otvenes ferfit is, aki tudott fiatalos gondolkodasu maradni.
Miért lettem ennyire lepomtozva?
A saját környezetemben olokkel peldaloztam.... Pff... Látom sok az IQ betyár
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!