Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy 34-44 közötti nő hány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 34-44 közötti nő hány éves férfit keres?

Figyelt kérdés
Igaz az, hogy nagyon sok esetben a nők maguknál fiatalabbakat keresnek?
2021. dec. 28. 12:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
71%

Nem korfüggő.

Komoly kapcsolatra az kell aki komoly es hű es lehet vele tervezni, laza kapcsolatra meg olyan aki laza.

Nem a férfi kora lesz meghatározó.

2021. dec. 28. 12:36
 2/11 anonim ***** válasza:
42%

A kérdés releváns.

A 44 éves Sőtt mint biztos nála fiatalabbak mivel azzal csak növeli az egojat... Szexre jó és csókolom.

A 34 éves inkább kora belit vagy nála idősebbet.

2021. dec. 28. 12:37
 3/11 anonim ***** válasza:

Nokent 32-33 eves koromig inkabb par evvel idosebbet kerestem komolyabb kapcsolatra, kalandokba siman belementem 10 evvel fiatalabb sracokkal is.

A legutobbi kapcsolatom egy nalam 10 evvel idosebb ficko volt, tokre elvette a kedvemet a negyvenesektol, folyton pampogott, a vegere viselkedesre olyan volt mint egy nagypapa.

Szoval most 38 evesen ott tartok, hogy orulok ha fiatalabb, akar huszoneves a srac, nekem egy laza, nem befasult partnerre van szuksegem, mert szerintem en sem viselkedem/gondolkodom ugy mint egy rossz nyanya.

Ha majd megint komolyabbra vagyom viszont ki tudja, lehet jon megint egy idosebb, aki megfog valamivel.

Persze ez az en egyeni esetem, ismerek korombeli not, aki egy rossz venasszony, es otvenes ferfit is, aki tudott fiatalos gondolkodasu maradni.

2021. dec. 28. 13:01
 4/11 anonim ***** válasza:
62%
20-65
2021. dec. 28. 13:12
 5/11 anonim ***** válasza:
21%

Miért lettem ennyire lepomtozva?

A saját környezetemben olokkel peldaloztam.... Pff... Látom sok az IQ betyár

2021. dec. 28. 13:14
 6/11 anonim ***** válasza:
Korombelit. Tehát a saját korom +- 5 év. Ez mindig így volt.
2021. dec. 28. 13:24
 7/11 A kérdező kommentje:
3-as: Mi miatt pampogott? Csak azért kérdezem, mert szerintem mindenkinek van egy életritmusa már 30 fölött, és biztos hogy van amire egy nő is pampog. Pl a szomszédunk is ilyen, csak annyit hallok hogy a férfi folyamat balhézik mindenen. Ha az ember viszont jobban odafigyel, akkor kiderül, hogy a másik iszonyú trehány, tehát emberünk joggal van kiakadva. Ezt lehet úgy is nézni, hogy a férfi fogja be a száját, és vegye tudomásul az állapotokat.
2021. dec. 28. 13:29
 8/11 anonim ***** válasza:
Sokszor fiatalabbat igen. Két éve voltam olyan naív, hogy reggeltem társkeresőre 38 évesen. A nők, akik rámírtak kivétel nélkül idősebbek voltak pár évvel. Egyikkel sem alakult ki kapcsolat, mivel én fiatalos gondolkodású vagyok és nem igazán akarnék gyereket vállalni.
2021. dec. 28. 13:32
 9/11 anonim ***** válasza:
40-esként szexre fiatalabbat,komolyra szintén 40-est.
2021. dec. 28. 13:43
 10/11 anonim ***** válasza:
35/n vagyok. +-5 év az ideális számomra.
2021. dec. 28. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!