Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 20 és 28 év közötti lányok, a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 és 28 év közötti lányok, a szemetekben mi szükséges ahhoz, hogy egy férfit ne tartsatok lúzernek/szerencsétlennek/selejtnek/stb?

Figyelt kérdés
Úgy értem, milyen tulajdonságokkal, életmóddal, körülményekkel kell rendelkeznie egy férfinak ehhez?
2019. ápr. 23. 19:59
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
84%
Önellátó legyen, legyen bejelentett munkája, ne legyen anyuci pici fiacskája, legyen motivált, legyenek céljai amiket el is ér, határozott és fontos legyen számára az egészséges életmód.
2019. ápr. 23. 20:21
 2/15 A kérdező kommentje:
Milyen céljai legyenek?
2019. ápr. 23. 20:34
 3/15 anonim ***** válasza:
84%

Legyen önálló, felnőtt és érett. Akinek ezt tovább kell fejtegetni annak ez esélytelen.

Ne haragudj de te tényleg megkérdezted, hogy milyen céljai legyenek??? Hogyha erre nem tudod a választ és tényleg fogalmad sincs mit jelent ez akkor ne haragudj, de reménytelen eset vagy.

2019. ápr. 23. 20:45
 4/15 A kérdező kommentje:
Azért kérdeztem meg, mert én eddig elég sok mindent megvalósítottam, elég magas (az átlag többszöröse) jövedelmet sikerült elérnem, mégsem kerültem semmivel sem közelebb ahhoz, hogy legyen barátnőm. Szóval az érdekelne, hogy ezeknek a céloknak MÉG TÖBB PÉNZBEN kell megtestesülniük, vagy valami más területen.
2019. ápr. 23. 20:48
 5/15 anonim ***** válasza:
91%

Feladom. A legtöbb gyk-s rinyáló pasi menthetetlen.

Komolyan, ti tényleg azt hiszitek, hogy ha villantotok egy kis pénzt, minden csaj a s..ggeteket ny.lja érte?

Minden embernek más a cél, és NEM a több pénz cél!

2019. ápr. 23. 20:57
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Legyen őszinte,korrekt,szánjon időt a lányra. Ennyi nekem elég lenne.:D

Plusz azért ne anya pici fia legyen,tanuljon vagy dolgozzon. Szóval ne a pia,haverok duónak éljen.Engem orvostanhallgatóként nem zavarna,ha egy szakács udvarolna mondjuk.:)

2019. ápr. 23. 21:03
 7/15 anonim ***** válasza:
Mi az az anya pici fia? Sokszor olvasom de valaki kifejtené? :D Van anya pici lánya is?
2019. ápr. 23. 21:04
 8/15 anonim ***** válasza:
73%

LAKÁS: Nem kell saját, de jó albérlet legyen, amit tudsz is fizetni.

AUTÓ: Vidékre nem árt. Nagyvárosban nem kell, de néha legyen TAXI.

MUNKA: Ne napi 12 órát gürizz és ne minimálbérért.

SZÓRAKOZÁS: Ne legyél hobbialkesz bulibáró, de azért néha ereszd ki a gőzt.

SPORT: Mozogj. Az érdekes/extrém sportok bejövősek.

KÜLSŐ: Ne 150 centi és 120 kiló legyél. Ápolt fogak! Felnőtt ruhák!

SZEX: ne legyél homi és ne 3 centis legyen.

DROG/PIA: SOHA!!!

CSAJOZÁS: Ne tudja meg a párod.

SZÜLŐK: Tiszteld őket, de ne jöjjenek naponta, és ne hívjanak napi 34X!

2019. ápr. 23. 21:04
 9/15 anonim ***** válasza:
89%
"Legyen önellátó felnőtt és érett". Ezek olyan klisék amiket senki nem tud megmagyarázni. Mégis mit takar ez? Egy csekket feladni tán fel tud mindenki, a mosógép gombját is meg tudja nyomni egy 5 éves gyerek is, szóval ezek olyan klisés mondatok. A másik kedvencem a "legyen intelligens". Miben látszik majd? Reggel a BUX indexről cseverésztek és a buszmegállóban a parciális deriválás elméleti hátterével kell leszólítson, az bejön? Ezek olyan semmitmondó dolgok, mármint az ilyen "elvárások".
2019. ápr. 23. 21:05
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha megteheted,akkor legyen önálló háztartásod,ne anyától függjön az,hogy mikor találkozz a lánnyal,ne hozzá hasonlítsd,stb. Nálam ennyit takar az anya pici fia fogalom.:D

Intelligens nálam annyit takar,hogy tudjak vele beszélgetni. Ha a természetföldrajz érdekli,akkor arról,ha a sport,akkor arról,de legyen olyan téma,amiben jártas,ami érdekli.

2019. ápr. 23. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!