Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lányok van köztetek 35-45...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok van köztetek 35-45 közötti és akinek sikerült már több "heteró" lányt elcsábítani? És igaz a mondás hogy minden nőben van hajlam csak idő és jó parner szükséges ahhoz hogy kihozzák belőle?

Figyelt kérdés
2017. aug. 22. 15:48
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
67%

Nem igaz.

A heteró attól heteró. Ezt még úgy látom nem sikerült felfogni...

2017. aug. 22. 15:49
 2/21 A kérdező kommentje:
Felfogni sikerült! Csak hallottam már pár érdekes dolgot...
2017. aug. 22. 15:54
 3/21 anonim ***** válasza:
50%
Nem, akkor nem fogtad fel. Pont :)
2017. aug. 22. 15:56
 4/21 anonim ***** válasza:
82%
Igen sikerült már, de az nem igaz hogy mindenkiben van ilyen hajlam.
2017. aug. 22. 16:03
 5/21 anonim ***** válasza:
27%
szerintem a legtobb lanyban/noben igazabol nincs ilyen "hajlam", csak a leszbi/biszex kisebbseg talalta ki a maguk megnyugtatasara. mar az az elmelet is elterjedt, hogy nemtol fuggetlenul mindenkiben van ilyen hajlam...hagyjuk mar az ilyen baromsagokat. aki tenyleg hetero, azt az eletben nem fogja elcsabitani egy leszbi/meleg ember. pont. szoval ne remenykedj, kerdezo, ha a kiszemelted hetero, hagyd beken, mert k va idegesito, es taszito tud lenni, ha raszall egy heterora valaki a sajat nemebol... szoval a sajat "fajtadbol" keresgelj.
2017. aug. 22. 16:16
 6/21 A kérdező kommentje:
4-es kivételével had világosítsak fel mindenkit főleg az utolsó főtudort hogy nem akarok senkit sem elcsábítani mert férfi vagyok és azért tettem fel a kérdést mert egy leszbi ismerősöm mesélte , hogy ő bizony sok heteró nőt elcsábított már és gondoltam utánna járok!
2017. aug. 22. 16:57
 7/21 anonim ***** válasza:
71%
De gondolom arról nem mesélt, hogy hány hetero küldte el a fenébe :D
2017. aug. 22. 18:18
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Engem próbáltak már nem is egyszer elcsabítani házas,vagy heteró kapcsolatban lévő nők, volt akivel hosszabb-rövidebb kaland lett belőle, volt amiből tartósabb kapcsolat, de végülis együtt maradt a pasijával. Egy ismerős (leszbikus) pár egyik tagja pedig el is vált a barátnőjéért a férjétől.

28/N

2017. aug. 22. 18:28
 9/21 A kérdező kommentje:
8-as! Te írtad meg az igazságot mert erről hallottam már én is nyilván létező tény és működik csak idő és kitartás kérdése.
2017. aug. 22. 20:28
 10/21 anonim ***** válasza:
42%

9# ez nem ido es kitartas kerdese. akit ra lehet venni, az nem hetero, max nem vallja be meg maganak sem. de ha valaki tenyleg hetero, nem szamit az ido es kitartas. 100 evig is probalkozhatna nalam egy no, akkor is elhajtanam...

19/L

2017. aug. 22. 20:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!