Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki ez egy 31 éves nőtől aki családot akar?
Barátnőm próbálkozik hogy javuljon a kapcsolatunk aminek örülök is.
Tudom és nem is baj hogy megvan benne a gyerek még néha.
Hogy minőségi időt töltsünk együtt vett 2 társasjátékot kb 9000/db áron. Ez sem a legnagyobb baj, hanem hogy a társasjátékok kb 10 éveseknek való szellemi szintű, számomra kicsit dedós. Ez szerintem nem való egy felnőtt érett emberhez.
Persze ezt nem mondtam neki.
#18 Aha de erről lehet inkább egy pszichológussal kéne elbeszélgetned.
Igenis vannak dolgok amik nem tesznek jót neked, még akkor sem, ha amúgy jól esnek. Az elme táplálása olyan mint a test táplálása: néha belefér egy sör vagy egy csoki, vagy uram bocsá' egy egész torta, de ha csakis és kizárólag gyorskaját eszel, akkor nem leszel egészséges. Ez nem beskatulyázgatás, meg rosszindulat, meg "mindenki legyen olyan mint én, ha meg nem olyan, akkor elítélem" mentalitás, hanem tény.
És nem az a probléma, hogy a buta emberek csinálják ezt, vagy hogy buta leszel tőle... Nem csak az IQ szinted rekedhet meg.
Pont az ellenkezőjét mondanám.
Nekem nincs gyerekem, de egy csomószor hallom, hogy ha pl élvezni akarod a karácsonyt, nézd a gyereked szemén át. Meg újra gyerek lehetsz, rácsodálkozhatsz dolgokra.
Furcsa, hogy gyereket csinálni ezekért oké, de ha megy gyerek nélkül is, az fura.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!