Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ciki ez egy 31 éves nőtől aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki ez egy 31 éves nőtől aki családot akar?

Figyelt kérdés

Barátnőm próbálkozik hogy javuljon a kapcsolatunk aminek örülök is.

Tudom és nem is baj hogy megvan benne a gyerek még néha.

Hogy minőségi időt töltsünk együtt vett 2 társasjátékot kb 9000/db áron. Ez sem a legnagyobb baj, hanem hogy a társasjátékok kb 10 éveseknek való szellemi szintű, számomra kicsit dedós. Ez szerintem nem való egy felnőtt érett emberhez.

Persze ezt nem mondtam neki.

2024. ápr. 12. 21:46
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
95%
Nemtom mi bajod ezekkel. 33 vagyok, de simán eljátszanám bármelyiket.
2024. ápr. 12. 23:12
 12/24 anonim ***** válasza:
5%
Nem tudom, szerintem egyszer elmegy, de hogy 30 felett rendszeresen ilyen játékokkal töltsem az idömet, hát én is cikinek érezném. Vagyis inkább elvesztegetett idönek, mert hogy ez nem egy tartalmas idötöltés, az biztos. Vannak nagyon jó társasjátékok felnötteknek is, komolyak is, viccesek is. Nekem ehhez biztos nem lenne türelmem.
2024. ápr. 12. 23:21
 13/24 anonim ***** válasza:
92%

Mi bajod van, bótos csávó, a Lotti Carotti az egyik legnagyobb király játék.

#12, amúgy nem kell mindig "tartalmasan" tölteni az időt, ér néha hülyülni is!

2024. ápr. 12. 23:40
 14/24 anonim ***** válasza:
26%
Lehet, leesett ennek a nyomorult csajnak, hogy úgyse lesz gyereke soha, akivel ilyeneket játszhatna...
2024. ápr. 12. 23:43
 15/24 anonim ***** válasza:
7%
Ennyi bolond válaszolót! Én sem örülnék egy ilyen lépésnek! Ez amúgy sem minőségi időtöltés! Egyszer ismertem egy felnőtt nőt aki a pasijával társasozott. Totál zakkant volt. És el is várta hogy nyomuljak a nyomijára😀
2024. ápr. 12. 23:58
 16/24 anonim ***** válasza:
65%

Ha amúgy vannak normális érdeklődési körei is, akkor két társasjáték kit érdekel. Néha belefér ha egy felnőtt megnéz valami mesét, vagy játszik egy gyerekes játékkal.

Ha viszont megrekedt egy nosztalgia fűtötte örök gyerekkorban, és a szabadideje nagy részében olyan dolgokat néz/olvas/csinál amikből már réges rég ki kellett volna nőnie, az nem túl jó dolog. Nem tudom hogy cikinek hívnám-e, de nem tesz jót az agynak.

2024. ápr. 13. 03:03
 17/24 A kérdező kommentje:
Magát a társasozást nem tartom cikinek felnőttként sem, nincs is vele bajom.
2024. ápr. 13. 06:43
 18/24 anonim ***** válasza:
86%
#16 "Nem tudom hogy cikinek hívnám-e, de nem tesz jót az agynak." 34 éves vagyok, mese függő, szeretem az unikornisokat, a társasjátékokat, plüssállatokat gyűjtök, gyerekruhákban járok. Emellett vakszimultán sakkozom és 3 jegyű számokat szorzok össze fejben. Dolgozom és élek, mint egy átlagos ember. Semmi baja az agyamnak, köszönöm szépen. Megmondom, mi nem tesz jót az agynak. Az, ha be akarják nyomni az embert egy dobozba, hogy 30 felett így, meg úgy kell viselkedni, ezt, meg azt kell hordani, gyereket kell vállalni stb. És ha nem sikerül belenyomniuk, te vagy a helyi látványosság. Na, ez nem tesz jót az agynak.
2024. ápr. 13. 08:12
 19/24 anonim ***** válasza:

Az ilyen nőkből lesznek a legjobb anyák. Olyan, aki őszinte örömmel tud játszani a saját gyerekével, eleve leül vele babázni, építőckázni, gyurmázni, nagyítóval nézik a fűben hasalva a bogarakat, meg benne van egyből egy hógolyózásban vagy versenyfutásban.

A legtöbb ilyen karótnyelt ember, mint te is, rangon aluliaknak meg rohadt unalmasnak tartja, hogy játsszon a gyerekkel. Igazából a saját gyerekeit tartja unalmasnak, nem tud velük mit kezdeni.

Az én szüleim is ilyenek voltak, és ez az egész gyerekkoromra rányomta a bélyegét. Nem beszélgettek, nem játszottak velem. Ők intézték a "felnőtt dolgaik", én meg ne legyek láb alatt.

Kamaszként kiborultam a nyaralás alatt. Soha többé nem mentem velük. Önellátó volt a céges nyaraló. Minden rohadt nap: reggel bevásárlás, muter főz, fater focit néz a tévében, én addig szórakoztassam az ovis korú húgomat, hogy ne legyünk útban. Aztán mosogatás, pakolás, és nincs olyan róhat nap, hogy délután négy előtt eljussunk a strandra. Gyakorlatilag otthon is maradhatunk volna, ugyanez ment minden hétvégén. Muter gályázik a konyhában, miközben mártírkodik, hogy neki kell egyedül csinálni mindent, fater morog a tévé előtt, hogy nem hallja, nekem meg a kistesót kell csendben tartani, különben ordítozni fognak. De én se tudtam, hogy kell ekkora gyerekkel játszani, meg nem is érdekelt.

Aztán felnőttként kattant át valami, és elkezdtem élvezni a jàtékokat, például a társast.

Aztán felnőttként

2024. ápr. 13. 11:18
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Itt nincs gond senkivel.

Te lehet jobban bírtad volna a versengő, gondolkodtató játékokat. Ő nem ilyen.

Ezt meg kell beszélni értelmesen és kész.

Nekem pont az ellenkező tapasztalatom van, az exem versengeni akart velem kompetitív játékokat akart játszani. Engem az aktív pihenés nem kapcsolt ki őt igen és itt volt eltérés.

Nálatok is vmi hasonló lehet itt nem találjátok a közös hangot. Ami nem gond csak beszéljek meg értelmesen.

A csajod meg szerintem extrém cuki. Tényleg 6-9 éveseknek való bugyuta kis játékot vett de nekem pl ok lett volna mert én csak úgy pihenés mellett fél gőzzel tudtam volna ezeket játszani. Elvégre neked is meg neki is csak annyinak kell lennie a fontosnak hogy jól érzitek magatokat együtt.

Azt meg azért lehet mert e közben a játék közben lehet filmezni, takarítani beszélgetni stb... Azért ha órával sakkozni kezdetek az elég kötött forma.

Meg egy alapjáraton egy ilyen cuki csajról szerintem ne ír ide ki kérdéseket. Mert ez a csaj többet érdemel, itt a hulladék emberek írnak ki hulladék kérdéseket a szerencsétlen kapcsolatairól. Ez a csaj meg csak vett kettő bugyuta de aranyos játékot. Itt meg olyan témák közé kerül be hogy az elem rogyant nő azt kérdezi hogy egy dán dog elég nagy e ahhoz hogy megdugj@ őt. Sry de remélem érzed hogy csajod nem erre a poce gödörbe való?!

2024. ápr. 13. 12:25
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!