Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki ez egy 31 éves nőtől aki családot akar?
Barátnőm próbálkozik hogy javuljon a kapcsolatunk aminek örülök is.
Tudom és nem is baj hogy megvan benne a gyerek még néha.
Hogy minőségi időt töltsünk együtt vett 2 társasjátékot kb 9000/db áron. Ez sem a legnagyobb baj, hanem hogy a társasjátékok kb 10 éveseknek való szellemi szintű, számomra kicsit dedós. Ez szerintem nem való egy felnőtt érett emberhez.
Persze ezt nem mondtam neki.
Meglepődnél, hogy egy egyszerű, vicces gyerekjáték mennyire jó szórakozás a felnőtteknek.
Az a baj, ha kamuzol neki, hogy neked is tetszik, az úgyis kiderül. Te mit tettél vagy milyen ötleteid vannak annak érdekében, hogy javuljon a kapcsolatotok?
Ha már neked ez dedós, vannak ilyen önismereti vagy 18+ önismereti társasok, amiket többen kell játszani, de kérdezz-felelek formájában nagyon élvezetes és többmindent megtudhasz a párodról. Vannak páros szabadulószoba társasok, ami összébb kovácsolhat titeket a közös munka miatt.
Én meg 32 vagyok, de simán leülök társasozni. Kb 2-3 éve, 10 éves gyerekeknek való társassal is jól szórakoztam, mivel van két féltesóm, és ők akkoriban pont ehhez a korosztályhoz tartoztak.
Játszanék még ma is.
Ha neked ez nem tetszik, te is bedobhatsz dolgokat, ötleteket.
Az egyik az volt hogy volt 12 gumi kutya aminek ha megnyomtad a hasát kinyújtotta a nyelvét ami színes volt. 6ot kellett belőle a lapodra tenni miután dobtal 2 dobokockával amin színek voltak és meg kellett találni az adott színű nyelvű kutyát, memória játék.
A másik nyuszis, 1-3 ig tudtál lépni a húzott kártya szerint. Fel kellett jutni a répa tetejére, de ha répa kártyát húztál meg kellett tekerni a répát a játék közepén és találomra lett egy lyuk a mezőn és ha pont azon álltál leestèl és kezdhetted újra, 4 nyúllal próbálod de egynek kell feljutni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!