Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, zavaró ha nőkent...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, zavaró ha nőkent férfi parfümöt hasznal valaki?

Figyelt kérdés

Nem tehetek róla imádom ezt az illatot.

Édes, finom, fás illat egyébként.

ápr. 10. 14:33
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Attól függ mit..

De nyilván van ami zavaró, mert éreztem már olyan parfümöt amitől rosszul lehet lenni.

ápr. 10. 16:17
 12/21 anonim ***** válasza:
28%
#11: abból az egyetlen szempontból úgymond "nyugodt lehetsz", hogy a zoomereknek (z-generáció) a mániája, hogy a parfüm "irodabarát" legyen, értsd: kb. molyfing erősségű. Ezt 53 éves X generációsként írom, aki hozzá volt szokva az olyan parfümökhöz, amelyiket ha fölteszi az ember lánya, az kb. előtte megy be az ajtón. Van egy barátnőm, akinek a 90-es évek elején egy olyan parfüm (Chloé Narcisse) volt a szignatúra illata, amelyről valaki azt írta a krémmánián (azóta sajnos levették ezt a kommentet), hogy először kiüt téged, aztán meg ugrál a hasadon.
ápr. 10. 16:24
 13/21 anonim ***** válasza:
48%
#12 nehogy már a fiatalok legyenek a hibásak azért, mert tízméteres körzetben nem lehet melletted megmaradni
ápr. 10. 16:37
 14/21 anonim ***** válasza:
0%
#13: a fiatalok azért "hibásak", mert az igényeik miatt a korábban jó erősségű parfümöket is felhígította a gyártó.
ápr. 10. 16:41
 15/21 anonim ***** válasza:
#14 voltam, mármint azokat a régiek közül, amelyek ma is forgalomban vannak.
ápr. 10. 16:41
 16/21 anonim ***** válasza:
Engem nem zavarna.
ápr. 10. 16:46
 17/21 anonim ***** válasza:

Nem a nagyon illatos parfümmel van a baj, hanem azzal ami büdös. Nekem pl a nagyon bőr szagú tolakodó parfüm alapból kiesett. Némelyik és (drága márka) olyan krva büdös, mintha egy cigányvajda arany mercibe ülnél bele.

Nekem van kb 10-15 db parfümöm itthon, szóval azért tudok válogatni és némelyik erős, de nem ez a tolakodó illat mégsem.

ápr. 10. 17:18
 18/21 anonim ***** válasza:
Attól függ. Ha kellemes illat akkor nem gáz. Ha olyan tipikus kanszag, azt biztos furcsállanám.
ápr. 10. 17:29
 19/21 anonim ***** válasza:
Most már kérlek áruld el melyik ez a parfüm
ápr. 10. 18:04
 20/21 A kérdező kommentje:

19.

Emporio Armani Stronger With You Eau de Toilette

ápr. 10. 18:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!