Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lenne ez zavaró számotokra?
Adott egy 26 éves srác akivel ismerkedtek vagy már alakul valami köztetek. A srác külön lakik, viszont állatokat tart. Néhány lovat, kutyákat és különböző díszbaromfikat stb.
Zavarna titeket,hogy a hátsó udvar az nem pázsitfüves, hanem tanyasi feelinget kölcsönöz?
Részben önellátás az oka az állatoknak, részben pedig a srác hobbija. Összejönnétek manapság egy állattartó sráccal?
Egy biztos .... a srác egy komoly gondolkodású, felelősségteljes, megbízható és nem lusta.
Állattartáshoz valamennyi tulajdonság kell.
Rá biztos szàmíthatsz.
Én vagyok a szóban forgó fiú...
A kérdés sajnos azért született mert több negatív mintsem pozitív megerősítést kapok ismerkedés terén. Simán leparasztoznak és minősítenek az állatok miatt. Főként egzotikus récéket és libákat tartok, néhány díszfácánt még. Némely madár értéke százezres nagyságrendű. Van még néhány pónim csak a szaguk miatt. Remélem egyszer páromra találok!
Igen, amíg nem találkozol pl. a gúnárral, aki az udvar császára általában.
És viszed a akutyádat is magaddal a kertbe, mert annak elég annyit mondani, hogy "hajtsd" :D
Igen, hát pl. én ismerek olyan apát (az enyémet) aki teljesen kivonta magát mindenből mindig, mondjuk nem is az övé, igaza van. De azért évekig vágták neki a disznókat, amiből egész évben szinte kizárólag csak ő evett.
Szerintem ilyen kérdésekkel nem is kell foglalkozni, van a "birtoknak" intézője (i).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!