Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lenne ez zavaró számotokra?
Figyelt kérdés
Adott egy 26 éves srác akivel ismerkedtek vagy már alakul valami köztetek. A srác külön lakik, viszont állatokat tart. Néhány lovat, kutyákat és különböző díszbaromfikat stb.
Zavarna titeket,hogy a hátsó udvar az nem pázsitfüves, hanem tanyasi feelinget kölcsönöz?
Részben önellátás az oka az állatoknak, részben pedig a srác hobbija. Összejönnétek manapság egy állattartó sráccal?
2023. szept. 19. 20:06
11/19 anonim válasza:
Nem zavarnának az állatok egyáltalán, viszont én városban szeretek élni egyelőre, és emiatt nem hiszem, hogy ilyen emberrel randiznék, mert valószínűleg messze lakna.
De nem gondolnám parasztnak vagy ilyesmi, az egyetlen dolog ami nekem is vonzó a vidéki, kertes házas életben, hogy lehetne több kerti állatom, de sajnos semmi más :D
12/19 anonim válasza:
Csak ha a havi nettó 1,5 milla megvan, akkor felőlem zebrát is tarthat, mert nem érdekel.
13/19 A kérdező kommentje:
Város központban lakom, szóval nem nyert !
2023. szept. 19. 23:20
14/19 anonim válasza:
Csak azért nem jönnék össze egy ilyen férfival, mert én olyan párt akarok, akinek nincsenek efféle kötelezettségei, én a szabad életmódot szeretem, nem akarom, hogy helyhez kössenek dolgok ilyen szinten. (Gyereket se tervezek.) Ezen kívül semmi más bajom nincs ezzel az életmóddal
15/19 anonim válasza:
Ha városhoz közel lakik oké. Nekem is van itt 2 ló, 2 kutya.
16/19 anonim válasza:
Amúgy melyik városközpontba lehet lovat tartani?
17/19 anonim válasza:
Gondolom nyaralás emiatt kilőve. Egyébként ha ő látja el őket, nekem mindegy.
18/19 anonim válasza:
Már csak egy kutya meg egy kacsa maradt egyébként. Még a gúnártól is megszabadult a tulaj nyár elején, pedig már egész kezdtünk megbarátkozni. A kacsa is csak véletlenül maradt, mert elbújt, mikor elvitték az állatokat
19/19 anonim válasza:
17 én pl megyek nyaralni, van aki addig ellátja őket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!