Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavaró ha a nő az idősebb?
Tetszik egy férfi, szerintem ő is szimpatikusnak talál, de megtudtam, hogy fiatalabb tőlem 5-6 évvel...Engem ez nem zavarna annyira, de félek, hogy hülyének nézne, ha elkezdeném kimutatni, hogy mennyire bejön, nevetségessé meg nem akarok válni...
Mindig arra gondolok, hogy mért választana egy jóképű férfi idősebb nőt, amikor fiatalabbat is kaphat, nekem sem volt soha fiatalabb párom, de alapvetően nem zárkózom el ettől, ha a másik fél sem.
Ez rajta áll, hogy zavarja e.
Alapvetően engem zavarna ez a dolog, DE találkoztam már olyan idősebb nővel akinél még ez sem zavart volna, mert annyira tetszett a személyisége.
Ez teljesen egyénfüggő.
Van akit zavar, van akit nem. Van aki meg csak azért nem kezdene bele mert családot szeretne és a nő már lehet nem.
Kezd el vele flörtölni. Nézd meg hogy reagál a kétértelmű incselkedésekre. Mosolyogj sokat. Ha tetszel neki felbátorodik.
#7 Szerintem hiba volt. Az exem 29 volt, mikor összejöttünk, én 36. Csodálatos, szenvedélyes 5 évünk volt együtt, és nem a kor miatt lett vége!
42/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!