Mást is irritál, amikor animékben kisfiúkra hajtanak idősebb lányok?
Nem tudom, én nem nézek animét, de én kb ilyen idős koromban jártam úgy, hogy haverom anyja észrevette, amikor behajolt előttem, hogy bámulom a fenekét meg egyszer a mellét, aztán nem csinált semmit, csak rámmosolygott:D
Természetesen nem szexuális céllal, de én nem bántam volna, ha több is történik:D
Mivel ez a valóságban egy többé-kevésbé nemlétező jelenség, ezért sok fiú/férfi fantáziál arról, hogy milyen izgalmas lehet, ha "megrontva lenni" egy szexi tanárnő vagy idősebb nő által. Még amikor x évente egyszer hallani is egy pedo nőről, akkor is általában a férfiak kommentelik a cikk alá, hogy bárcsak ők is találkoztak volna ilyen nőkkel gyerekkorukban.
Ezért rakják bele az animékbe az ilyesmit, ez pedig messze a legkiábrándítóbb ebben az egészben.
Igen, én is úgy láttam, hogy az animében nagyon meg van ijedve. :DDD
Lehetne az, hogy ne találj ki alternatív marhaságokat karakterekről? Mert így kb. azt is mondhattad volna, hogy ti is ki vagytok akadva, amikor Son Goku megijed egy macskától, aki előtte párosod 4 tehénnel és 9 orrszarvúval?
Mellesleg olyan animét is tudok, ahol a fiú 5-7 éves, szóval tényleg röhej.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!