Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felnőtt férfiaktól kérdem: Zavaró, ha egy felnőtt nő arcbőre csúnya? Ha minden más klappol, kizáró ok?
26 éves vagyok. Lassan 13 éve pattanásos. El lehet nekem hinni, hogy speckó kezelésektől, lézertől, mélyhámlasztótól, bőrmegújítótól kezdve a gyógyszeres kezelésen át (roaccutan, fogamzásgátlót is próbáltam már csak emiatt), a nálam profibbnál nem létező arcápolási rutinokat kifejlesztve is pattanásos vagyok. Már nem durván, de 2-3 mindig van az arcomon, és néhány folt/heg is mindig van az arcomon.
Természetesen ez zavar, úgyhogy sminkelek. Minden nap. Alapozó, korrektor, stb. Jobb napokon nem látszik, hogy vannak pattanásaim, de az igen, hogy nem a saját bőröm, ami szép.
(Nem a sminktől vagyok pattanásos. Ha ez lenne a helyzet, minden második nő az lenne, ezt orvos, kozmetikus is megerősítette. Hazaérve meg azonnal lemosom, ápolom az arcomat.)
Viszont, smink nélkül nem szép a bőröm. Nincs is nélküle önbizalmam. Nem is tudok szerezni, mert zavar a helyzetem. Sminkben viszont ki vagyok virulva, úgy szépnek érzem magamat. Mert… összképet tekintve nem is vagyok egy csúnya teremtés. 172cm/58kg vagyok, nőiesen öltözök, edzek heti 3x, ápolt vagyok, mindig figyelek a hajamra, egyebekre.
Nem mutatok képet. Nem én vagyok a lényeg, csak maga a tény, hogy egy amúgy csinos nőn zavaró-e.
Kb ilyen az arcomon a bőr: [link] (nem saját kép)
Amúgy nem ismerlek, így nem tudok mondani.
De volt olyan is tetszett, aki kissé pattanásos volt, de neki tényleg szép volt az arca, szimmetrikus is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!