Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az ami kizáró ok nálatok férfi társaim,hogy kapcsolatot kezdjetek egy adott nővel? Férfiak válaszát várom , köszönöm. 42F
Ne a kinézetre fókuszáljatok légyszi,se arra hogy ti milyenek vagytok,nem vagytok :)
Nézzététek meg nyugodtan itt van a női oldalnak szóló szakasz, ugyanúgy ( az nem az én kérdésem):
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..
Pénzéhes! Kevesebbet keres, vagy ad bele a közösbe mint én.
Személyes pszichológusnak akar.
Csak neki lehet érzelmi világa.
Alkoholista.
Fapin@! (Nem akar szexelni, vagy fadarab az ágyban, vagy semmi fantáziája nincs.)
Minden héten a szüleit kell látogatni, vagy nem lehet szülőkről rosszat mondani.
Fuvarost keres, aki mindenhova elviszi.
Hobbija az hogy minden héten nekem kell valami programra vinni.
Nem tud megülni a fenekén, és vagy minden pénzt elkölt/elköltet velem.
- Eletkeptelen.
- Mindenhova kocsival jar.
- Nem tud megulni a seggen, mindig kell valamilyen programra menni.
- Nincsenek celjai.
- Fegyelmetlen.
- Igenytelen.
- Nem hajlando ugyan annyit tenni a kapcsolatba.
“ Mindenhova kocsival jar.”
Ezzel mi a baj? Ha van autó, mi a francért tömegközlekedjek? A másik válaszolónak meg az a baja, ha nincs kocsija a nőnek és vinni kell xD Férfiaknak semmi sem jó, hölgyeim, mindig azt keresik, hogy mibe lehet belekötni.
No úgy látom,hogy a hölgyek itt mindenkit le fognak pontozni. :)
Akkor ezek szerint T. hölgytagok,ti a másik kérdésnél nyugodtan kiköthettek bármit,de mi ha bármiféle kizáró okot megfogalmazunk ,le leszünk pontozva?
Én eddig tök normális válaszokat olvastam .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!