Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kutyások, mit tesztek, ha az akit kinéztetek, fél a kutyáktól? Kizáró ok? Vagy próbáltok megoldást találni?
Parkapcsolatnál kizáró ok. Nehéz lenne úgy az együttélés, ha retteg ackutyámtól. Egyéjszakásnál más, olyankor elzárom és meg van oldva.
23F, Németjuhász
Nem, ha hajlandó dolgozni rajta.
A kutyámtól nem válok meg.
Amúgy volt már ilyen. Kompromisszumokról szólt. Én nem hülyéztem le és aláztam meg, mert félt. (Gyerekkori élmény miatt, érthető volt.) Nem kényszerítettem olyan dolgokra, amiket nagyon nem akart. Ha tudtam, hogy a kutyám fog valami olyat csinálni, ami neki félelmetes vagy váratlan lehet, szóltam neki.
Viszont cserébe ő meg megpróbált közeledni a kutyám felé a maga tempójában és bízott bennem, mikor mondtam neki valamit. (Pl. megtanítottam neki, hogy hogy adjon a kutyának jutalomfalatot, ő meg elhitte, hogy ha úgy csinálja, ahogy mondom, akkor nem lesz baja.)
Ő a végére az én kutyámat megszerette, tök jól kijöttek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!