Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Srácok, onnantól kezdve, hogy...

Srácok, onnantól kezdve, hogy kinéztetek egy ismeretlen lányt, általában mennyi idő múlva hivtátok el először randizni?

Figyelt kérdés

a szemezés, beszélgetés, facebook lájkolás, stb nem számit. konkrétan mikor fedtétek fel a lapjaitokat, hogy akartok valamit tőle, mint férfi a nőtől?

kort is irjatok légyszi

2014. jan. 29. 22:52
 1/7 anonim ***** válasza:
57%

Nem hívok senkit randira , lakásra hívok , akkor úgyis kiderül minden , meguntam már a felesleges energia befecskendezést ezekbe , ha meg vkinek nem tetszik , találok másikat.

20F

2014. jan. 29. 23:01
 2/7 anonim ***** válasza:

minden fárfi akar valamit.. lehet hogy később barátság lesz csak belőle, de eleinte mindegyik arra gondol, hogy akár kapcsolat is lehet.

egyébként ezt most hogy értetted? hogy interneten nézett ki magának?

2014. jan. 29. 23:02
 3/7 anonim ***** válasza:
vegtelen
2014. jan. 29. 23:02
 4/7 anonim ***** válasza:

nincsen két egyforma helyzet.

hasonló sok van,de egyforma az kevés,ezért teljesen helyzetfüggő.

plusz közben van hogy meggondolom magam,mert kiderül valami ami nem tetszik.

2014. jan. 29. 23:11
 5/7 anonim válasza:
sajna nagyon nyuszi vagyok, de már 1 éve nem merem meglépni, hogy leszólítom. 34
2014. jan. 31. 11:35
 6/7 A kérdező kommentje:

én a lány vagyok, és köszönőviszonyban vagyok egy fiúval. néha úgy tűnik, h akar valamit, és ismerőseim is mondják, hogy sokszor megnéz, mikor nem figyelk oda.

kíváncsiságból akartam kérdezni tőletek, hogy nálatok meddig tartott, míg elhatároztátok magatokat, hogy megkörnyézitek nem félreérthető módon.

2014. jan. 31. 14:00
 7/7 A kérdező kommentje:
ja, és harminc évesek vagyunk.
2014. jan. 31. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!