Fiúk, ti visszaigazoltok ismeretlen lányokat is?
Azert mert valaki fenn van egy kozosegi oldalon es akar kepeket is feltolt magarol, az nem azert van mert partnert keres. Szerintem bunkosag es tolakodo, ha valaki ismeretlenul osze-visza irogat, avagy igy probal kapcsolatra szert tenni.
Jo lenne mar megtanulni az ilyen oldalakat kezelni!
Nem. És sokszor gyanakszom rájuk, hogy esetleg egy reklámcég alibi oldala, vagy hasonló.
De ha látásból ismerem és úgy jelöl be, akkor előbb írok neki válaszlevelet, hogy mizu, és ha úgy szimpatikus, akkor visszajelölöm.
Egyszer bejelölt valami nő, de soha az életben nem láttam, szóval nem igazoltam vissza. Csak ismerősök vannak az ismerőseim között, mert hát azért ismerősök oldala és nem társkereső ugye. De általában ez úgy van, hogy ha bejelöl valaki akit nem ismerek, ráírok előtte, hogy ismerjük-e egymást valahonnan, találkoztunk-e már. Ha nem válaszol, vagy azt válaszolja, hogy nem, akkor viszlát.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!