Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ti mit tennétek?

Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy sportoló srác,aki nagyon tetszik,és idáig csak egyszer láttuk egymást egy városi buszmegállóban. Ő,is nézett engem,én is néztem őt,de más nem volt mivel felszállt a buszra. A nevét tudom ,még sem érzem magam elég bátornak a kezdeményezéshez,talán félek,hogy nem is emlékezne rám vagy csak simán elutasít ,mert milyen az ha egy lány kezdeményez..! Ismeretlenül meg nem szeretném bejelölni,vagy visszaigazol vagy nem! Azt se akarom hogy túl sokáig várjak...Szóval ez egy dilemma.. Ti mit tennétek ? Nekem ez olyan lehetetlennek tűnik .. :(

2014. jan. 20. 13:32
 1/5 anonim ***** válasza:
Írj rá. Nincs mit vesztened. Ha egy csaj írna rám, engem egyáltalán nem zavarna. 28/F
2014. jan. 20. 13:35
 2/5 A kérdező kommentje:
De ha őt zavarja? Nem akarom hogy elutasítson..:/
2014. jan. 20. 18:45
 3/5 anonim ***** válasza:
egy normális fiú örülne neki mindenképp...
2014. jan. 20. 19:19
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem fogja zavarni. Ha meg sem próbálod, már vesztettél ;)
2014. jan. 20. 23:51
 5/5 A kérdező kommentje:
Igyekszem összeszedni minden bátorságom! :)
2014. jan. 21. 12:09

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!