Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az ami kizáró ok nálatok férfi társaim,hogy kapcsolatot kezdjetek egy adott nővel? Férfiak válaszát várom , köszönöm. 42F
Ne a kinézetre fókuszáljatok légyszi,se arra hogy ti milyenek vagytok,nem vagytok :)
Nézzététek meg nyugodtan itt van a női oldalnak szóló szakasz, ugyanúgy ( az nem az én kérdésem):
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..
"Pénzéhes. Kevesebbet ad bele a közösbe mint én"
Hmm.. Akkor most ki is a pénzéhes??
Tisztelt hölgyeim,akik itt jönnek az " alapszinttel" és " ki a pénzéhessel" ;
Direkt azért linkeltem a másik kérdést, hogy ott harcos feministaként,más szemében a szálkát is meglátóként lehet ...
Nem véletlenül írtam ki a kérdésemben ,hogy férfiak válaszát várom.
Köszönöm,aki értő olvasóként elfogadja ezt .
#4: Az, hogy nekem nincsen kocsim (lehetne, mert jól állok anyagilag, de nem akarok) és nem rohad le a lábam / derekam, ha haza kell cipelni 20 kg-t boltból.
Több olyan lánnyal is randiztam, akinek az autója volt a mindene és kivétel nélkül mindegyik túlsúlyos volt. Kevés olyan esetet látok, ami miatt megéri fenntartani ezt a felesleges kényelmet.
"Direkt azért linkeltem a másik kérdést, hogy ott harcos feministaként,más szemében a szálkát is meglátóként lehet ...
Nem véletlenül írtam ki a kérdésemben ,hogy férfiak válaszát várom."
Hát már nem azért de abban a másik kérdésben ott pofátlankodnak a leggusztustalanabb férfidisznók akik igénytelennek és ápolatlannak gyaláznak nőket csak mert azok esetleg nem pucéron szeretik feltálalni nekik a puncit. Úgyhogy akik itt meg mertek szólalni ehhez képest semmi gond szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!