Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátnőmmel össze vesztünk....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőmmel össze vesztünk. Nekem kéne bocsánatot kérni?

Figyelt kérdés

Röviden szegény családból származik és nemrégiben költöztek új albérletbe amit anyagilag megtámogattam.

Lényegében ezt egyszer felhánytorgattam (gondolom ezt nem kellett volna).

Ez azért lényeges mert költözéskor a tesójával kaptak össze ami igazából nem lett megbeszélve csak le csitultak az indulatok.

Ezt követően talán 1-2 napra rá tőlem azt kérte hogy a netet ne köttesük be, a tesójának ne segítsek abban ha pl valahová elakarna menni kocsival, az anyjának meg ne adjak pénzt.

Igen elég sokat segítettem nekik de most nem is ez a lényeg mert volt miből de én megkedveltem a családját és fáj hogy ezt kérte.

Sajnos nem foglalkoztam vele és a netet már lebeszéltem a telekom-al és erre azt mondta hogy soha semmit nem fog nekem elmondani őszintén.

Volt időm gondolkodni aztán Messengeren fakadtam ki neki aminek a végén csak annyit kérdeztem hogy egyáltalán szeret e. Nehéz lenne leírni? És erre már nem is válaszolt.

Szerintem ha én írok rá akkor az pitizés pedig szeretem és hiányzik.

Azon gondolkodom hogy lehet hogy ennyi volt.

2024. ápr. 1. 21:51
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

"Nem is értem hogy mondhattál te nekem ilyeneket."

... Erre ezt kapom"

Mit mondott, amikre ezt írtad válaszként?

És milyen elképzeléseidet kukáztad miatta?

2024. ápr. 2. 13:33
 22/27 A kérdező kommentje:

21. Pl már februárba el akartam menni fogorvoshoz de az arra szánt pénzt inkább rájuk költöttem.

Azóta voltak fejlemények. A kapcsolatnak szerintem a tegnapi nappal

2024.04.07.-én véget ért.

Igaz nagy féreg voltam de nem tudtam tűrtőztetni magam, belenéztem a telefonjába.

Hát mint kiderült az exével nagyon sokat beszélgetett, édesemnek kincsemnek szólitotta és volt olyan terv hogy újra össze költöznek.

Csak azért sajnálom az egészet mert megkedveltem pl az anyukáját is.

A csaj meg beteg epilepsziás. Volt olyan hogy ott voltam amikor rá jött a roham. Nem egy szép látvány. Utána miután abba maradt a roham rendszerint aludt egyet de utána nagyon szeretni való volt.

Lassan beszélt és olyan őszinte volt.

Sajnálom hogy ez lett belőle. Pedig vettem neki ajándékokat meg nőnapra virágot.

Szerintem nem voltam szemét vele. Csak egy kicsit kellett volna jobban tisztelnie.

Miért kell néhány nőnek ilyen hülyének lennie???

Nem is a pénz a lényeg mert meg tudom oldani de most megint ott vagyok mint kb fél évvel ezelött.

Nincsenek barátaim, nincs hobbim, introvertált vagyok...

Tiszta reménytelennek érzem a jövöm.

Pedig csak szerettem volna tartozni valahova, barátnőt új élményeket.

Nem tudom mihez kezdjek.

2024. ápr. 8. 12:32
 23/27 anonim ***** válasza:
Mi történt azóta, kérdező?
aug. 8. 11:42
 24/27 A kérdező kommentje:

Bele néztem a telójába, kiderült az exével csetelt. Szeretlek kicsim hiányzol...stb.

Dobtam.

aug. 13. 08:38
 25/27 A kérdező kommentje:
22. Válaszba leírtam. Azóta nem beszéltem vele.
aug. 13. 08:40
 26/27 anonim ***** válasza:
A tisztelet és a szeretet nem úgy működik, mintha egy automatába dobálnád az aprót és akkor alul kijönnek a neked tetsző érzelmek. Felejtsd el, hogy pénzen próbálsz érzelmeket venni, zsákutca.
aug. 14. 20:18
 27/27 A kérdező kommentje:

26. Igazad van de ezen a szinten akkor nem tudom hogy melyik nőben lehet megbízni. Úgy értem, én kifijeztem a fontosságát abban hogy segítettem rajta viszont ő eljátszotta a bizalmam, magyarán csak lehúzott.

Persze én meg hülye voltam mert hagytam hogy ez legyen, belementem...stb

Na de akkor honnan, hol kezdődik a bizalom?

aug. 15. 09:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!