Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátnőmmel távkapcsolatban...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőmmel távkapcsolatban élünk. Az utóbbi időben veszekedtunk. Megbántottam, ami miatt szakított velem. Szerintetek váratlanul megjelenjek nála bocsánatot kérni?

Figyelt kérdés
Gimisek vagyunk, csak fiú barátja van, akikkel ugyan nem találkozik csak írogat velük egésznap. Szóvá tettem, hogy ez nem igazán tetszik. Féltékeny voltam. Mostmár bánom a dolgot, mert elhagyott. Nem veszi fel a telefont és az üzeneteimre flegmán kapok választ. Nem akar még egy esélyt adni. Arra gondoltam, hogy váratlanul odaállitok bocsánatot kérni. Próbáltam tovább lépni, egy ideig nem is gondoltam rá, de most már nem birom tovább. Soha egy lány nem hagyott még ilyen nyomot bennem.

2017. júl. 30. 19:01
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

ezt lehet bas..ztad már :/

vigtyél egy ge-cinagycsokor rózsát aztán hátha.

sok szerencsét.

2017. júl. 30. 19:04
 2/17 anonim válasza:
Igen, állíts be nála, engem az egy kicsit megenyhítene. Beszélgessetek örülni fog neki szerintem :) Kivéve ha azóta más lépett a színre de akkor nem is ér annyit. Mondjuk én ilyen miatt biztos nem szakítanék meg ilyenek.
2017. júl. 30. 19:08
 3/17 A kérdező kommentje:
Köszi! :) akiket eddig kerdeztem, próbáltak lebeszélni róla, mondván biztos lesz jobb is... :D Én azonban nem adhatom fel, megbolondulok :/
2017. júl. 30. 19:13
 4/17 DollarDog ***** válasza:
100%
Már nem azért kedves kérdező de én is azt tanácsolnám hogy hagyd a francba! :/ hogy miért? Mondjuk azért mert azért szakított veled mert szóvá tetted azt hogy más fiukkal írogat! Ha vissza mész hozzá akkor szerintem egy kicsit papucs lennél! Ilyen lányért egy pocsolyába nem lépnék! Ráadásul az még gázabb ha ilyenkor azt se tudod mit írogatnak!
2017. júl. 30. 19:20
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Szakított veled, ne menj a házához, mint valami kiskutya.
2017. júl. 30. 19:26
 6/17 anonim ***** válasza:
Minden tini távkapcsolatnak ez a vége. Keress valakit, aki közel van, és akivel működhet.
2017. júl. 30. 19:28
 7/17 anonim ***** válasza:
Nekem is mondta a baratom h zavarja. Meg azt is h ne beszéljek fiukkal. De nem szakitottam vele mert szeretem. Szerintem inkább hagyjad ha ennyit ersz neki meg se érdemel. Tudom h nehéz de nem lehetetlen:)
2017. júl. 30. 19:29
 8/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Józan ésszel gondolkodva igazatok van. Engem a szívem hajt, ami azt súgja ezt még megpróbálhatom. Jobb, mintha semmit nem tennék, így még van remény.
2017. júl. 30. 19:32
 9/17 anonim ***** válasza:
Most gondolj bele, mar egy ilyen pitiáner dolog miatt dobott teged, mi lesz kesobb? A masik meg hogy a tavkapcsolatoknak sok-sok hátránya van. Hallottad mar azt, hogy aki messziről jott azt mond amit akar? Szerintem jol gondold meg!
2017. júl. 30. 20:03
 10/17 anonim ***** válasza:
Szerintem felesleges megpróbálnod. Távkapcsolatban éltetek, nyilván a csajszika jól érezte magát nélküled is, ellenkező esetben nem dobott volna ki azért, mert szóvátettél valamit, ami teljesen jogosan zavar. Ne alázkodj meg, felesleges. De ezt úgyis meglátod majd, miután megalázkodtál :)
2017. júl. 30. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!