Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagyon szégyen, ha 43 évesen nem tudok főzni? Férfiak többségét zavarja?
Pontosabban csak alapkajákat. Anyukám sosem szeretett odadngedni. Majd lett élettársam, és próbáltam megtanulni magamtól. Most visszakerültem a szülőkhöz, és a 70 éves anyukám főz, és szintén nem enged oda. Minden más házi munkát elvégzek. Van esélyem
most arra, hogy férjhez megyek 40 felett. Hogy tudnék a legegyszerűbben megtanulni jól? Nem szeretnék besülni.
20 (19:51):
Ha logikusan kezdenél gondolkozni, hogyha nőket is említettem, attól még a nagybácsija stb. is eszébe juthat. Attól függ, ki főz többet és jobbat a kérdezettnél.
"bizonyos dolgoknak még utána kell néznem"
A válaszod első fele jó, de ez a 'még' utána kell néznem azt jelenti, hogy beindult a házinéni folyamat.
Ez a tipik, 'majd belejön', 'majd tanulunk együtt' nem olyan felvilágosult, mint amennyire sokan hiszik.
Szerintem ne azért menj férjhez, hogy legyen kire főzni!
Ez nem női feladat….
Ugyanúgy pasi is főzhet, ha pedig szakácsnőt keres, meg cselédet valaki, akkor csak sz@r házasság lenne vele!
Ja a főzés női dolog? Ezt tudja pl a Gordon Ramsey, hogy igazából női munkaköre van? Mesélj, mi még a női munka? Gyereknevelés, házi feladat, takarítás, mosás, bevásárlás?
Férfi munka a favágás a 4. emeleten pl? Vagy izzót is cserélsz minden évben egyszer?
37F vagyok, 13 éves koromtól főzök/sütök. Bonyolult ételeket is eltudom készíteni. Élelmiszerek tárolási ideje, mit mivel, hogyan, egyéb fortélyok.
43 évesen nagyon nagy szégyen, mert nem fognak mindennap étterembe vinni. Az ilyen napi elviteles menzai ételek látványától is rosszul vagyok, éttermekbe nem szeretek menni.
Az elmúlt 2 hónapban 3 nővel randiztam, eredmény:
1. 30 évesen az anyukája főz rá, de jó lenne ha én is vinnék neki ételt! (Sipirc, hes-hes-hes!)
2. 37 éves, ő csak menzait rendel mert nem fog a főzéssel bajlódni, büdös lesz a haja..! (Sipirc!)
3. 42 éves, lusta mint a disznó, munka-otthon-alvás-filmnézés. Konyhai dolgokhoz nem ért mert az anyukája megcsinál mindent. (Távozz a közelemből!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!