Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagyon szégyen, ha 43 évesen nem tudok főzni? Férfiak többségét zavarja?
Pontosabban csak alapkajákat. Anyukám sosem szeretett odadngedni. Majd lett élettársam, és próbáltam megtanulni magamtól. Most visszakerültem a szülőkhöz, és a 70 éves anyukám főz, és szintén nem enged oda. Minden más házi munkát elvégzek. Van esélyem
most arra, hogy férjhez megyek 40 felett. Hogy tudnék a legegyszerűbben megtanulni jól? Nem szeretnék besülni.
#13 Nem is érdekelte a főzés, meg, hogy mit tesz elém, és a gyerekei elé, talán még meg se kóstolta, hogy mondjuk nem-e kell bele valami fűszer. Fiúk mindig azzal kezdték, hogy ki csinálta az ebédet?
Nem tudom, hogy a "sok minden más" alatt mit értesz, de más dologban sem lehetett számítani rá. Pl meghozták a tüzelőt, és egyedül kellett behordanom, mert ő inkább a facebookon lógott, semmiben nem segített. Egyszer állt neki levágni a füvet, és bele is húzta a csatornafedélbe a fűnyírót.
Amit soha nem értettem, hogy a szülei elváltak, és ő az apjánál maradt, mégsem tanult meg főzni, pedig elvileg ő rendezte a háztartást. Mostani párjánál is inkább a pasi főz, pedig az ex elmúlt 45 éves.
Gondolom téged valamilyen szinten érdekel a főzés, ami szerintem jódolog, főleg utána a dicséret a párodtól
Üdv:6
Úgy, ahogy mondod. Takarítok otthon, kertet kapálok, tyúkólat
takarítok, mosok, és boltba játok. A párom anyukájánál ugyanezt, és fát is pakolok vele, ha kell. Sok mindent együtt csinálunk.
Alap kajak pont elég sztem
Amúgy nálunk a férjem pl szeret is főzni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!