Milyen más szó van a dohányzóasztalra? Rohadtul senki se dohányzik, (szégyen a kivételnek) mégis folyton így van emlegetve a nappaliban, a kanapé elé helyezett alacsonyabb asztal. Van rá másik hivatalos szó, hogy a jövőben azon tudjam megnevezni?
Nem is rossz a coffee table!
Köszi szépen!
Magyarnál maradva a lerakóasztal sem olyan rossz, de szerintem kevesen értik, meg más stílusú asztalt is jelent, nem csak coffee table stílusú asztalt.
Szóval a mindennapi életben,életed során olyan gyakran ejted ki társaságban a dohányzóasztal kifejezést,hogy az már kellemetlen a számodra.
Elmúlt 5 évben szerintem egy alkalom volt mikor szóba hoztam,elhagyta a számat,hogy dohányzóasztal.
Mikor megvettem, megkértem egy havert segítsen a DOHÁNYZÓASZTAL szállításában és felcipelésében, cserébe sörrel jutalmaztam.
Azóta nem is ejtettem ki a számon a dohányzóasztal nevét
A lerakó asztal, a bútor mellett, vagy bejáratnál helyezkedik el. A dohányzóasztal a közösségi helyiség központjában.
Hivhatod másnak is csak annak nem az a funkciója.
"mégis folyton így van emlegetve a nappaliban, a kanapé elé helyezett alacsonyabb asztal"
Nem tudom, de én az elmúlt jópár évben soha nem "emlegettem" sehogy azt a bútort. Csak van, és kész. Te valami lakberendező vagy, hogy napi szinten beszélned kell róla?
"Nem is rossz a coffee table!"
És aki nem kávézik? Vagy nem csipázza az angolozó birkákat?
A day nem tetszik jobban, mint a nap? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!