Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi nettó 500.000-es fizetéssel miért mondja hogy ezzel családalapításba nem kezd bele?
Figyelt kérdés
Nem Budapesten, Egerben él.2024. márc. 10. 07:22
31/34 anonim válasza:
Azt hiszed, visszakapsz valamit is aharmincévnyi áldozaból? A nagy picsákat. Még az ajtüt se nyitják tádSzülőtartásról meg ne is álmodj.
32/34 Senior Séf válasza:
Áldott emlékű nagymamám mondta 60 éve: 2 szülő eltart akár 10 gyereket is, de 2 szülőt nem tart el 15 gyerek se. Így van ez, amióta világ a világ. Egyébként hál'isten, nem is szorulok rá. Jó, nem mondom, hogy olyan qurva nagy fejtörést okozna, hogy a ház melyik részére püföljek el 1-2 misit, ha hirtelen az ölembe hullana, vagy hogy olyan nagy szívfájdalmat jelentene újabb modellre cserélni a verdát de ezek messze nem létszükségleti kérdések.
33/34 anonim válasza:
"Apádék is jobban tették volna, utolsó."
Képzeld, többször is mondtam már nekik, hogy várhattak volna még éveket a gyerekkel (akkor nyilván nem én születek meg), hogy olyan anyagi helyzetbe kerüljenek, hogy ne kelljen hónapról hónapra kuporgatni a pénzt.
Amúgy árad belőle a fröcsögő gyűlölet. Gondolom boldog, kiegyensúlyozott életed van, ha ez okoz neked örömet. Ja nem.
"Mindent csak magadnak, csak magadért vagy hajlandó tenni. Pedig ha tudnád: Minél többet adsz magadból, annál több, annál gazdagabb leszel! És ez nem valami hittérítős maszlag, hanem tény."
Én akkor lemondok erről az óriási gazdagságról, és átengedem másoknak.
34/34 Senior Séf válasza:
Helyes. Épp kérni akartalak rá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!