Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfi nettó 500.000-es fizetés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfi nettó 500.000-es fizetéssel miért mondja hogy ezzel családalapításba nem kezd bele?

Figyelt kérdés
Nem Budapesten, Egerben él.

2024. márc. 10. 07:22
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
56%

Kifogás

Nem akar

Eger szar hely amúgy is

Isten háta mögötti gettó

2024. márc. 10. 14:07
 22/34 anonim ***** válasza:
500st keresunk ketten. Mindig kijöttünk belőle sőt félre is tudunk tenni. Albérletben lakunk.
2024. márc. 10. 14:12
 23/34 anonim ***** válasza:
Az átlagos férfinál a család alapítás (ösztön)igénye általában sokkal idősebb életkorban lép fel, mint nőknél.
2024. márc. 10. 15:02
 24/34 Senior Séf ***** válasza:
15%
Mert egy kibäszott egocentrikus világban élünk. Ő megkapta az esélyt az életre, boldogságra, de ezt továbbadni nem akarja.
2024. márc. 11. 18:14
 25/34 anonim ***** válasza:
52%

Drága 24-es, mindenki úgy éli azt az egy életét, amit kapott ezen a világon, ahogy szeretné.

Ha neked ez a létezésed értelme, akkor vállalj 5 gyereket. Szíved joga, de nincs jogod egrecíroztatni olyanokat, akik nem akarnak egyet sem.

2024. márc. 11. 18:19
 26/34 Senior Séf ***** válasza:
24%
Köszönöm a tanácsot, kedves utolsó, de három gyereknél megálltam. Ők is mind verik a 30-at. A célom pedig nem egzecíroztatás volt, csak a probléma gyökerére akartam rávilágítani. Sajnálom, ha ez neked fájdalmat okozott, mindazonáltal a véleményemet fenntartom.
2024. márc. 11. 19:20
 27/34 Senior Séf ***** válasza:
36%

Egyébként nyomon tudtam követni a problémakialakulását saját csemetéim körében is. Mindössze egyetlen unokám van, és úgy néz ki, nem is lesz több.

Én is ludas vagyok ebben, mint ahogy az egész nemzedékem. Mindent megadtunk a csemetéinknek, akár erőn felül is, hogy jaj, szegény gyereknek ne legyen olyan szar, mint nekem volt". Így aztán "szegény gyerek" sohasem tanult meg lemondani. Egy, vagy urambocsá' több gyerek pedig lemondással jár. 20-30 évnyi lemondással.3 évtizedig jegelheted a terveidet, 3 évtizedig csak a gyerek életét éled, sajátod nincsen. Szóval egy percig sem állítom, hogy ez olyan qurvajó, vagy irigylésre méltó projekt. De nem élhetjük úgy az életet,hogy csak a szépet vesszük ki belőle, mert a fény csak a sötétben látszik. Ha érted, mit akarok mondani.

2024. márc. 11. 19:59
 28/34 anonim ***** válasza:
29%

" Egy, vagy urambocsá' több gyerek pedig lemondással jár. 20-30 évnyi lemondással.3 évtizedig jegelheted a terveidet, 3 évtizedig csak a gyerek életét éled, sajátod nincsen."

Köszönöm, többek között ezért nem szeretnék gyereket. Biztos önző szemét vagyok, de én a saját életemet szeretném élni, nem másét.

2024. márc. 11. 20:10
 29/34 anonim ***** válasza:
0%
Apádék is jobban tették volna, utolsó.
2024. márc. 12. 09:08
 30/34 Senior Séf ***** válasza:
0%
Pontosan erről beszélek, 28-as. Mindent csak magadnak, csak magadért vagy hajlandó tenni. Pedig ha tudnád: Minél többet adsz magadból, annál több, annál gazdagabb leszel! És ez nem valami hittérítős maszlag, hanem tény.
2024. márc. 12. 11:00
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!