Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfi nettó 500.000-es fizetés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfi nettó 500.000-es fizetéssel miért mondja hogy ezzel családalapításba nem kezd bele?

Figyelt kérdés
Nem Budapesten, Egerben él.

2024. márc. 10. 07:22
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:

# 4

az a 250.000 ft különbség most komolyan ekkora nagy életszínvonalbeli különbség?

500.000 helyett 750.000 ?

2024. márc. 10. 08:37
 12/34 anonim ***** válasza:
61%

11

Félre értetted. Én keresek ennyit. Ennyiből magamat el tudtom tartani kényelmesen, ha szingli lennék. Tehat, tudnám fizetni a lakashitelemet, autót fent tartani, kaja+szórakozás, gyógyszerek/ egyeb nem luxus dolgok, ugy mint kozmetikus, fodrász, kozmetikumok, torna bérlet..., (mert ugye ha ismerkedni akarok, normalisan kell kineznem.) . Ő 2x3x ennyit keres, függően a tuloráktól, extrajoboktol.

És igen. Olvasd végig az 5öst kommentet. Egy mondat, de húsbavágó igazság!

Mi ketten vagyunk, ő laktoz,tej,tejfeherje, gluten,szója erzékeny. Én IR.es vagyok A havi kajánk olyan 250-300ban szokott megallni. Ha gyereked lesz, és bármi ilyen baja van, nyugodtan számolj a kajara még egy 100ast! (Csak egy példa: gm lisztből 1900-2000 egy kg.)

2024. márc. 10. 09:02
 13/34 anonim ***** válasza:
72%
Én is kb 500 nettót kapok kézhez, de őszintén még így is kevés nekem, mert nincs lakásom, autóm. Gyerekeket el kell vinni autóval, és nem akarok kunyhóban lakni és éheztetni a gyerekeket hitel mellett..
2024. márc. 10. 09:42
 14/34 anonim ***** válasza:
62%

Hát nem tudom, most az éves emeléssel TALÁN mindennel együtt el fogja érni a nettó 570-et a fizetésem. A párommal most költözünk albérletbe. KB 130 ezer fejenként. Kaja fejenként 120 ezer kb. Közlekedés 10 ezer. Telefonszámla + streaing szolgáltatások 15-20 ezer. Az autóra fizetni kell a kötelezőt, meg a súlyadót. A belvárosban fogok lakni, de néha ígyis kell majd tankolni. Elhatároztam, hogy elkezdek úszni, mert szeretnék fogyni, meg egészségesebben élni. Nem tudom pontosan mennyi egy havi bérlet az uszodába de gyanítom 20-25 ezernél nem olcsóbb. Nagyon fontos az életünkben az utazás, úgyhogy néha szeretnénk elmenni külföldre is.

Emellé nem tudom hogy tudnék gyereket is nevelni.

2024. márc. 10. 10:33
 15/34 anonim ***** válasza:
77%
Kérdés, hogy van-e lakása, autója. Ha nincs, akkor igen, sztem nem az ördögtől való elgondolás, hogy vár a gyerekvállalással. Mert ennyi + gyesből (mert valszeg anyuci marad otthon a gyerekkel) azért lakás, autó nélkül elég necces, ha tényleg mindent meg akarnak adni a gyereknek.
2024. márc. 10. 10:40
 16/34 anonim ***** válasza:
70%
Nem a fizetés a lényeg, hanem az, hogy ebből milyen kiadásai vannak. Egy albérlet vagy egy lakástörlesztő elviszi a jelentős részét. Ha van lakása, autója, akkor elég lehet, de ha nincs, akkor kevés. Pláne ha a nő nem keres min. ugyanennyit.
2024. márc. 10. 10:53
 17/34 anonim ***** válasza:

Márpedig ennél kevesebből is vállalnak családot és általában nem sokan keresnek ennyit sem. Még férfiak sem mindig. Még többet még kevesebben. Illetve nem lehúzó luxus albérlet kell. Igazából kérdéses, hogy neki és másnak milyenek a körülményei. Nem mindegy tényleg, hogy milyen albérlet vagy milyen más lakás áll rendelkezésre... Lehet neki kevés méregdrága albérlettel az 500E, míg más elvan vele.

Keresztfiaimnál k.b. 600-E az összes pénz anyukától és párjátok, viszonylag jó módban élnek hozzám viszonyítva. Pedig drága albérletet fogadott el az anyjuk, egyedülálló anyától nem is szabadott volna azt elkérni. Jobban élnek nálam, én gyerek nélkül vagyok szerény fizetéssel és gyerek helyett utazásokra megy el a pénzem.

2024. márc. 10. 11:10
 18/34 anonim ***** válasza:
0%

Ha elérném a 300-ezret, én már szerintem bevállalnám. Minden eddigi kiadáson túl és saját szórakozáson túl maradna 150-E gyerekre. Most k.b. 100-E marad megtakarítani, persze ebből a kevésből a mostani megtakarításomat ráadásul spórolhatom tovább, most járt le egy hitelem pont. Nyilván páromnak is lenne pénze, nem munkanélküliként kéne bevállalni.

Tehát nagyon más mindenkinek az életkörülménye. Neki talán 500-E mellett is óriás adósságai vannak, míg én a feléből 100-at spórolok havonta és 1 év alatt 1-millióm lehet. Bárcsak tényleg összejönne is újra! :-)

35/F

2024. márc. 10. 12:11
 19/34 anonim ***** válasza:
79%

Mert nem akar lemondani arról az életszínvonalról ami most van neki.

Csak ha azt mondja, hogy nem akar gyereket akkor sokan furcsán néznének rá mert nem tudnák elfogadni, hogy ő nem vagyik gyerekre ezért egyszerűbb ezt mondania.

Én sem akarok és ezt el is mondom ha kérdezik miért nincs gyerekem 34 évesen.

2024. márc. 10. 13:49
 20/34 anonim ***** válasza:
82%
Ja, majd te lebabázol, és tartson el ő mindhármotokat 500 ezerből (plusz a pár filléres gyes), mi? Téged se az eszedért fognak felcsinálni.
2024. márc. 10. 13:56
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!