Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha visszahúzódó vagyok, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha visszahúzódó vagyok, és találok egy barátnőt, aki nem az, akkor elfog verni? Vagy csak lelép? Megver?

Figyelt kérdés
24F

2024. márc. 8. 23:38
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Pont a fizikai erőszaktól félek, amikor általános iskolába jártam, ott nagyon sokat zaklattak a semmiért. Pláne a helyi menők voltak rámszálva. De végül is Borsodban nőttem fel, nem kell csodálkozni.
2024. márc. 9. 07:29
 12/28 anonim válasza:
Te bolond vagy. Fètis problèmás. Verni? Pffff ekkora barmot
2024. márc. 9. 07:52
 13/28 anonim válasza:

Ha visszahúzódó vagyok, és találok egy barátnőt, aki nem az, akkor elfog verni? Vagy csak lelép? Megver?

Ezt a kèrdèst komolyan gondoltad??? Úristen mèrt verne meg? Ha a barátnőd... Vagy tèged annó a lányok vertek hogy fèlsz....

2024. márc. 9. 07:54
 14/28 anonim ***** válasza:

Poszttraumás stressz szindróma. Legfeljebb az élettapasztalatok halmozódásával fogod elhagyni ezt a tulajdonságodat.

Én is ilyen helyzetben voltam sokáig, ezért nagyon megértelek. Valakinek biztosan szüksége lesz rád. Ne aggódj!

Kapunyitási pániknak is hívják ezt az élettani jelenséget, amely a tinédzserkor és a fiatal felnőttkor határán húzódik valahol.

2024. márc. 9. 07:59
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
Te gyengébb vagy egy lánynál?
2024. márc. 9. 08:30
 16/28 anonim ***** válasza:

A fiúk sem minden esetben "verekedősek"!

Gondoltam rá, hogy segítek neki privátban SZAKMAILAG MAGAS SZINTEN kibontakozni. (Vannak lelkigondozó típusú férfiak is...)

Személyesen ismerek ilyen embereket. Egész jól boldogulnak a választott Élethívatásukban.

2024. márc. 9. 08:46
 17/28 anonim ***** válasza:
49%
Még el is ás.
2024. márc. 9. 09:18
 18/28 anonim ***** válasza:
Szerintem neked nem való barátnő, amíg ilyen gondolataid vannak.
2024. márc. 9. 11:16
 19/28 anonim ***** válasza:

7

Verj el engem xd

2024. márc. 9. 14:16
 20/28 anonim válasza:

19. Én vagyok a 7.

Csak ha nagyobb darab vagy nálam! Úgy szeretek csak dominálni!

A privát üzenetek miatt szükségét érzem jelezni, hogy csak ironizáltam. Nincsenek ilyen hajlamaim, de köszi mindenkinek😅

2024. márc. 19. 13:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!