Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha visszahúzódó vagyok, és találok egy barátnőt, aki nem az, akkor elfog verni? Vagy csak lelép? Megver?
Ha visszahúzódó vagyok, és találok egy barátnőt, aki nem az, akkor elfog verni? Vagy csak lelép? Megver?
Ezt a kèrdèst komolyan gondoltad??? Úristen mèrt verne meg? Ha a barátnőd... Vagy tèged annó a lányok vertek hogy fèlsz....
Poszttraumás stressz szindróma. Legfeljebb az élettapasztalatok halmozódásával fogod elhagyni ezt a tulajdonságodat.
Én is ilyen helyzetben voltam sokáig, ezért nagyon megértelek. Valakinek biztosan szüksége lesz rád. Ne aggódj!
Kapunyitási pániknak is hívják ezt az élettani jelenséget, amely a tinédzserkor és a fiatal felnőttkor határán húzódik valahol.
A fiúk sem minden esetben "verekedősek"!
Gondoltam rá, hogy segítek neki privátban SZAKMAILAG MAGAS SZINTEN kibontakozni. (Vannak lelkigondozó típusú férfiak is...)
Személyesen ismerek ilyen embereket. Egész jól boldogulnak a választott Élethívatásukban.
19. Én vagyok a 7.
Csak ha nagyobb darab vagy nálam! Úgy szeretek csak dominálni!
A privát üzenetek miatt szükségét érzem jelezni, hogy csak ironizáltam. Nincsenek ilyen hajlamaim, de köszi mindenkinek😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!