Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csöndesebb, visszahúzódóbb, kedvesebb lányok is vannak itt?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy rá jöttem arra, hogy szeretnék ilyen lányokkal ismerkedni. Mivel nem régiben sikerült találkoznom egy ilyen lánnyal akinek be is jöttem. Egész jól elbeszélgettem vele. Foglalkozott is velem. Mindig rám mosolygott. Csak sajnos nem sikerült megtudnom a teljes nevét. Mivel nem tudtam megkérdezni. Azért mert egy időre otthagytam őket. Vissza kellett menni a barátaimhoz. És utána nem találtam a lányt. Azon depizek mi lett volna ha megadja a nevét. Mivel eléggé jó szívűnek tűnik. És csinos is volt nem mellesleg. Az extrovertált lányok viszont sokkal több mindent várnak el ahogyan észrevettem. Nem mindenki de többségük olyan, hogyha van is esélyem náluk. Akkor is azért vagyok ott mellettük, hogy tudjanak kinek dirigálni. Persze van kivétel. És ezen már az sem segíthet ha nagyon szép a lány.2022. febr. 13. 17:39
1/7 anonim válasza:
Én vagyok, csakhogy tudd, hogy van ilyen, de nem szeretnék ismerkedni.
2/7 anonim válasza:
Jelen (privát üzeneteket kérlek mellőzzétek, már van kiszemeltem)
3/7 A kérdező kommentje:
#2 Ez rám is vonatkozik? Nem engem szemeltél ki venetlenul? 😃😉
2022. febr. 13. 19:28
4/7 anonim válasza:
A visszahúzodás az stimmel, de a csendesség és a kedvesség az sajnos távol áll tőlem.
5/7 anonim válasza:
2-es vagyok. Nem rád vonatkozik, de szép próbálkozás ;)
6/7 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok, de van barátom.
7/7 anonim válasza:
Teso szerintem annyira nem lehetsz elkeseredett hogy gyakorin akarj párt találni. Való életbe próbálkoz még sztem❤️
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!