Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha visszahúzódó vagyok, és találok egy barátnőt, aki nem az, akkor elfog verni? Vagy csak lelép? Megver?
Jó esetben nem verekedősek a nők.
De igazad van Kérdező, hogy tartózkodsz - mármint olyan értelemben, hogy én is láttam nemrég egy nagyon erőszakos nőt, aki férfinak nézett ki.
Konkrétan véres verekedés volt a közelmúltban egy bizonyos helyen. (Sajnos még rendőrt sem hívtak a szem- és fültanúk.)
Inkább attól tarts szerintem, hogy ANYAGILAG(!) ne próbáljanak kihasználni. Az én jelenlegi páromat nagyon ki akarták használni és igen nehezen hitte el, hogy én értekelni tudom önmagában is.
De attól függ. Olyan helyen kell ismerkedni, ahol talán minimális az esélye a testi erőszaknak (lelki, érzelmi zsarolás sajnos mindenhol előfordulhat.)
Még az egyház sem mindig biztonságos közeg - néhány valláskárosult ott is előfordulhat, de ez inkább csak a római katolikusokra jellemző és a kifejezetten vallási szektákra.
Evangélikusoknál és reformátusoknál szinte semennyi erőszakot nem tapasztaltam. A legbarátságosabbak és legbefogadóbbak szó szerint.
Csendes elfoglaltságot igénylő helyeken érdemes ismerkedni. (Pl. könyvtár. ) Esetleg állatmenhelyeken önkénteskedni, hátha állatszerető társasággal kerülsz érintkezésbe. Vagy kertészet, ahol növényekkel dolgoznak.
Eszembe jutott még egy lehetőség, bár nem a legszívderítőbb helyszín.
Általában az elmúlás, a halál tabu téma szokott lenni a társadalomban.
Temetkezési helyszíneken általában kifejezetten tisztelettudóan szoktak viselkedni (ott sem mindig persze.)
Talán akadhat önkéntes munka, ha érdekel ilyen jellegű intézményekben is.
Remélhetőleg megtanít helyesen írni.
"elfog verni" - helyesen: el fog verni.
Tanulj meg tökösebbnek lenni. Nem szabad a nőket egyenlőként kezelni, kiszagolják a gyengeséget és megpróbálják átvenni az irányítást
és kihasználni. Te vagy a férfi, te vagy a főnök és ezt tudomásukra us kell juttatni, máskülönben elnyomnak. Ilyenek a nők , pláne a maiak.
Valószínűleg erősen introvertált lehetsz és az extrovertáltakról feltételezed (harsányan megnyilvánuló személyiségüknél fogva,) hogy esetleg fizikailag is indulatokra ragadtatják magukat.
Szerintem nincs annyira mitől félned. Ha nem lennének egyáltalán törvények, akkor túl sok gyilkos lenne. Bár annyira nincs közbiztonság az igaz, de most ilyen világot élünk.
Lelkiismeret is van a világon. A 3-as és a 4-es válaszban elég sok lehetőséget felsoroltam.
Élhetsz az ötleteimmel, azok a legnyugisabb élethelyzetek - elméletben. A gyakorlat is reméljük jó, vagy legalább elviselhető élmény lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!