21eves vagyok, nincsenek celjaim, állandóan parazok hogy ki néz az utcán, visszahúzódó vagyok, nem volt meg barátnőm, mivel kene kezdenem vagy mit kene tenni első körben? Dolgozni dolgozok bar nem olyant amit élvezek, utánna csak otthon pihenek
Figyelt kérdés
Aki volt már hasonló cipobe hogy jött ki ebből? Hogy szerzett barátokat barátnőt, hogy lett bátrabb?2021. jún. 22. 09:57
2/13 Dr.med.habil. Genya válasza:
Azért ez már fóbikusan hangzik, te mindneképp kérd szakember véleményét, mert elveszlenek életed legszebb évei. Azt pedig sosem kapod vissza.
3/13 anonim válasza:
Sajnos ez már túl mutat egy sima gyakorikérdéseken... Ezt már neked kellene pszichiáterrel lerendezned és lesz benne munka. De hidd el, tökre megéri
4/13 A kérdező kommentje:
Saját magam nem tudom gatyába rázni? Mindenkepp segítséget kene kérnem?
2021. jún. 22. 10:34
5/13 Dr.med.habil. Genya válasza:
Abból, amilyen pánikmód írtad ki a kérdést, és látszik, nem tipic gyk-s rinya, hanem tényleg problémáid vannak, szerintem érdemes. Én szakmámból adódóan sok rendes TB által finanszízotott ellátást üzemeltetővel találkoztam.
6/13 A kérdező kommentje:
Most amúgy is vannak egyéb problemaim ezt nem reszletezem de elotte se voltam egy társasági ember, boltba ide-oda el szoktam menni vásárolni, de semmi extra
2021. jún. 22. 10:43
7/13 anonim válasza:
Gyakorolj akkor! Húzd ki magad, állj bele a szituációkba, pl határozottan beszélj a boltban az eladókkal, nézz a szemükbe, stb. Lányokkal ugyanígy. Társkeresőzz, randizgass, legyél határozott de laza. Nincs sok tétje, hiszen ha valakinek nem jössz be, majd bejössz a következőnek vagy azutáninak
8/13 A kérdező kommentje:
Ezt fogom tenni, sikerülni fog csak el kell határoznom magam
2021. jún. 22. 11:34
9/13 A kérdező kommentje:
Ha állandóan megyek ide oda akkor felspanolodok utánna, de ha pár napig nem akkor vissza esek ebbe az állapotba
2021. jún. 22. 11:53
10/13 anonim válasza:
Elso korben át kell alakitani az egódat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!