Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért hiszik azt az emberek,...

Miért hiszik azt az emberek, hogy attól, mert csendes vagyok és nem jár állandóan a szám, félénk és szerény vagyok? (pedig nem)

Figyelt kérdés
nem vagyok antiszociális, szeretek emberek közt lenni, barátkozni (nem mindenkivel), viszont nem beszélek túl sokat. viszont ebből sokan azt gondolják, hogy azért, mert nem merek megszólalni. pedig, de megmerek, csak nem szeretek sokat beszélni. egyébként normális hangon, érthetően beszélek, nem úgy, hogy én is alig hallom.

2015. szept. 10. 16:41
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mert felszínesek és ostobák! Ne foglalkozz velük!
2015. szept. 10. 16:47
 2/6 A kérdező kommentje:

de anyám is azt hiszi hogy nincs semmi önbizalmam... pedig van. nem vagyok egoista (bár néha azt érzem), de elfogadom magam, tudom mibe vagyok jó és mik a hibáim.

meg már idegesít hogy anyám szerint egy szerencsétlen magamnakvaló vagyok, mert csendes vagyok

2015. szept. 10. 17:02
 3/6 anonim ***** válasza:
79%
Teljesen ugyanez a tortenet velem...
2015. szept. 10. 18:06
 4/6 anonim ***** válasza:
79%

szerintem átmegyek hozzád, felteszlek az asztalra, és jól megdöngetlek anyád szeme láttára. :D Persze közben visíts vadul.

Na akkor vajon mit mondana...

De most komolyan, szard le, hogy ki mit hisz. :D

2015. szept. 11. 10:03
 5/6 anonim ***** válasza:
55%

Esküszöm mintha én írtam volna:D

Amugy ne foglalkozz mások véleményével lényeg hogy te tudod hogy nem vagy önbizalonhiányos meg szerencsétlen, a többiek meg ggondljanakamit akarnak:D

2015. szept. 11. 17:13
 6/6 anonim ***** válasza:
80%

Az első válaszoló tökéletesen le írta az egyetemes igazságot.

Kiegészíteném avval a bölcsességgel hogy aki hallgat az általában figyel is. Figyel, gondolkodik, elemez és véleményt alkot de mivel nem mondja ki nem ítélkezik. Ez egy közös titok, azoké akik be tudják fogni a szájukat és nem locsognak megállás nélkül úgy hogy a saját gondolataikat se hallják.

2015. szept. 18. 00:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!