Miért hiszik azt az emberek, hogy attól, mert csendes vagyok és nem jár állandóan a szám, félénk és szerény vagyok? (pedig nem)
de anyám is azt hiszi hogy nincs semmi önbizalmam... pedig van. nem vagyok egoista (bár néha azt érzem), de elfogadom magam, tudom mibe vagyok jó és mik a hibáim.
meg már idegesít hogy anyám szerint egy szerencsétlen magamnakvaló vagyok, mert csendes vagyok
szerintem átmegyek hozzád, felteszlek az asztalra, és jól megdöngetlek anyád szeme láttára. :D Persze közben visíts vadul.
Na akkor vajon mit mondana...
De most komolyan, szard le, hogy ki mit hisz. :D
Esküszöm mintha én írtam volna:D
Amugy ne foglalkozz mások véleményével lényeg hogy te tudod hogy nem vagy önbizalonhiányos meg szerencsétlen, a többiek meg ggondljanakamit akarnak:D
Az első válaszoló tökéletesen le írta az egyetemes igazságot.
Kiegészíteném avval a bölcsességgel hogy aki hallgat az általában figyel is. Figyel, gondolkodik, elemez és véleményt alkot de mivel nem mondja ki nem ítélkezik. Ez egy közös titok, azoké akik be tudják fogni a szájukat és nem locsognak megállás nélkül úgy hogy a saját gondolataikat se hallják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!