Rendbe tudok jönni,vagy ez màr nem fog vàltozni?Visszahúzodó vagyok. Mindentől kezd elmenni a kedvem. A baràtnő keresést se erőltetem ezek miatt
Hagyd abba a mostani életmódot.
Amiket most csinálsz azokat ne csináld többé. Menj emberek közé és dumálj. A külsőddel is foglalkozz sokat.
Ha nem fog változni, akkor mihez kezdessz? Nem tudom hány éves vagy de azért csak sikerült leélned 15 - 20 - 25 vagy akárhány évet ezek ellenére.
15 évesen még valamennyire érthető, de ha felnőtt ember vagy, akkor mitől félsz? Vagy BPen a "nyóckerben" élsz, ahol bármi megtörténhet?
Persze, hogy tudsz változni. Az ember folyamatosan változik az élete során. Ha nem tudatosan dolgozol rajta, akkor a körülmények, környezeted hatására, esetlegesen (sok esetben kedvezőtlen irányba) változol.
Ha tudatosan kitűzöd a célokat, hogy mit szeretnél elérni és megkeresed az oda vezető utat és a céljaidat szolgáló változásokat kezdesz el felépíteni, akkor nagyobb eséllyel jársz sikerrel.
Egyedül is megvalósítható lehet, de egy szakember megfelelő segítségével gyorsabban és jobban is mehet.
Minél nagyobb a problémád, annál nehezebb megküzdeni vele. Még segítséggel is, hát még egyedül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!