Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek 30-40 között, akik szinglik és nincs gyerekük, ez miért van?
Figyelt kérdés
A kérdés komoly, arra lennék kíváncsi, hogy az a hölgy akinek ilyen korra nincs férje (vagy akár barátja), és nincs gyereke, annak mi az oka? Nem feltételezem hogy azért mert bármiféle defekt lenne vele, csak kíváncsiság. Az oké, hogy ha nem is akar egyáltalán, de biztos vannak olyanok akik amúgy akarnának csak valami oknál fogva nem sikerült. Mi az oka?márc. 7. 16:37
21/22 anonim válasza:
Ez azért van, mert nem akarom nehezíteni az életemet.
22/22 anonim válasza:
"Akinek én kellek, az nekem nem kell. Aki meg nekem kell, annak meg én nem kellek."
Nálam ugyanez. Mindig ez volt, és a továbbiakban is biztosan ez lesz, mert ebben a korosztályban a második mondat már kiegészíthető azzal, hogy "... vagy/és foglalt."
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!